Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2009. szeptember – Adatátadó rendszer


Megjelent!

Kulcs-Adatátadó frissítés

2009. szeptember

Részleg-, és munkaszám szerinti göngyölés a Kulcs-Bér -> Kulcs-Könyvelés feladásnál

A Kulcs-Adatátadó új verziója lehetővé teszi, hogy a Kulcs-Bér Programok könyvelési adatainak feladásakor részleg-, és munkaszám szerinti összesítést kérjünk, így a feladás eredménye áttekinthetőbb lesz. Természetesen megtartottuk a program eddigi – göngyölés nélküli – működését is azon Ügyfeleink számára, akik a részletes könyvelési nyilvántartást részesítik előnyben.

Megjegyzés:

A göngyölést csak azonos főkönyvi számok, bérköltség és feladási szabály esetén végzi el a program.

Áfás feladás a Kulcs-Házi -> Kulcs-Könyvelés adatátadásban

Több, Kulcs-Házi programot használó Ügyfelünk kérésére a Kulcs-Adatátadó 2009. szeptemberi verziójában bekapcsolhatóvá vált az áfás feladás lehetősége abban az esetben is, ha a Házipénztár bizonylatokban nem rögzítettek áfa-kulcsot, illetve áfa ellenszámlát.

Megjegyzés:

Ez a fejlesztés különösen hasznos azon Ügyfeleink számára, akik házipénztár bizonylataik túlnyomó részét számlához kapcsolódóan állítják ki, de a pénztáros nem minden esetben rendelkezik a pontos áfa adatokkal.

Számla árfolyama szerinti adatátadás

A 2009. szeptemberi verziót megelőzően a Kulcs-Készlet/Kulcs-Számla -> Kulcs-Könyvelés adatátadásban minden esetben a Könyvelő programban rögzített napi árfolyamot tekintette mérvadónak a rendszer. A 2009. szeptemberi verziójától Ügyfelünk döntheti el, hogy a Számlázó vagy a Könyvelő rendszer árfolyama szerint történjen-e a könyvelés.

Megjegyzés:

Ez a fejlesztés lehetővé teszi, hogy az analitika és a szintetika akkor se térjen el egymástól, ha a két program árfolyamtörzse eltér.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések