PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2012. szeptember – Adatátadó rendszer


Megjelent!

Kulcs-Adatátadó frissítés

2012. szeptember 19.

Közösségen belüli beszerzések automatikus feladása már a Kulcs-Számla Plusz és Kulcs-Készlet Pluszból is!

Fejlesztéseink során természetesen a legnagyobb súllyal vesszük figyelembe Ügyfeleink által igényelt fejlesztési javaslatokat, így több Ügyfelünk kérésének eleget téve ezúton szeretnénk örömmel bejelenteni:

A megjelenő új verzióban fejlesztésre került, hogy a Kulcs-Számla Plusz és a Kulcs-Készlet Plusz szoftverek felhasználói számára a szoftverben rögzített Közösségen belüli beszerzések (Bejövő számláknál) feladása során a Kulcs-Könyvelés Plusz verzióban automatikusan könyvelődjenek a Közösségen belüli beszerzés számlájához kapcsolódó Fizetendő és Levonható Áfa tételek.

Ennek megfelelően, ha a Kulcs-Könyvelés Pluszban beállításra került a Közösségi Áfa kezelése, akkor az Áfa kulcs egyeztetésénél már nem csak a 0%-os Áfa kulcsok közül, hanem tetszőleges bejövő speciális Áfa kulcsot is választhatunk. A Közösségen belüli beszerzés számlája csak speciális Áfa kulcs megadása esetén kerül Közösségen belüli beszerzésként könyvelésre, egyébként bármely a felhasználó által kiválasztott 0%-os áfa kulccsal, normál bejövő számlaként rögzíti a rendszer. A Közösségen belüli beszerzés feladásakor (a Kulcs-Könyvelés Pluszban már megszokott módon) választhatunk, hogy a közösségi Áfa könyvelése a kelte szerint, vagy a teljesítést követő hónap 15-ére kerüljön-e:

Bővítettük a Kulcs-Ügyvitel termékcsaládból történő könyvelési adatok feladás előtti ellenőrzését!

Cégünk minden esetben igyekszik olyan fejlesztési javaslatokat megvalósítani, amelyek során a Felhasználóink számára elkerülhetővé tesszük a hibázási lehetőséget, továbbá amellyel értékes időt takaríthatunk meg a nem megfelelően elvégzett beállítások miatt.

Ennek megfelelően a 2012. szeptemberi Kulcs-Adatátadóban több kényelmi funkció is fejlesztésre került. Mostantól egy csomag feladása előtt elvégzi a rendszer az alapbeállítások ellenőrzését és ha az átadni kívánt tételek között bármi olyan szerepel, melynek a beállítása a Kulcs-Könyvelésben még nem történt meg (pl.: árfolyam különbözet, pénztár kerekítés főkönyvi számok, hiányzó devizanem, stb.), akkor arra már előre figyelmeztet.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések