Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2010. december – Adatátadó rendszer


Megjelent!

Kulcs-Adatátadó frissítés

2010. december 10.

Verzióellenőrzés feladás előtt

A Kulcs-Adatátadó 2010. decemberi verziójától egy új funkció is gondoskodik a biztonságos feladásról. Mint az ismert, a biztonságos feladás érdekében az adatátadást minden termék esetében a legfrissebb verziók között támogatjuk. Ezért a 2010. decemberi verziótól a Forrás és a Cél adatbázis kiválasztása után a program megvizsgálja a telepített verziókat valamint a terméktámogatás meglétét, és ha bármelyik termékből új változat érhető el, vagy nem rendelkezik terméktámogatással, akkor figyelmeztető üzenetet küld a Felhasználónak.

Áfa gyűjtők beállítása speciális áfa esetén

Ügyfeleink jelezték, hogy a Kulcs-Készlet és Kulcs-Számla programokból a Kulcs-Könyvelésbe átadott speciális Áfa-tételeknél az áfa kódhoz rendelt áfa gyűjtő a feladott tételeknél eddig nem került beállításra. Az áfa gyűjtők hozzárendelése a Kulcs-Könyvelés programban az Áfa záráskor is elvégezhető, de a kényelmesebb használat érdekében mostantól már az átadáskor így könyvelődnek.

Tételenkénti megjegyzések átvétele

A 2010. decemberi verziótól a Kulcs-Készlet és Kulcs-Számla programokból már a tételekben megadott megjegyzések is bekerülnek a Kulcs-Könyvelésbe. Ez leginkább több tételes számlák esetén lehet rendkívül hasznos, mert a számlán szereplő informatív megjegyzések a könyvelő számára is hasznosak lehetnek.

Megjegyzés:

A Kulcs-Programok közti adatátadást minden esetben a legfrissebb verziójú programok között támogatjuk, ezért mindenképp javasoljuk, hogy telepítse az új verziójú Adatátadót.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések