LIGHT / PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Új ügyfél rögzítése – Könyvelő program


Partnertörzsünk segítségével vevőink és szállítóink adatait tarthatjuk nyilván. Az itt szereplő ügyfélnevek közül válogathatunk a könyvelés során, illetve ebből a törzsből adhatunk meg szűkítési feltételeket listáink lekérdezésekor.

A menüpont a Beállítások menüben található, kiválasztása után a megjelenő táblázatban számos funkció elérésére nyílik lehetőség.

Új ügyfelet az [Insert] billentyűvel, az Ügyfél / Új ügyfél… menüpontjának kiválasztásával vagy az Új ügyfél felvitele ikonnal rögzíthetünk. Partnereinket az [Enter] billentyű használatával, dupla egérkattintással, illetve az Ügyfél / Adatok módosítása menüpont segítségével nyithatjuk meg módosításra. Törléshez a [Delete] billentyűt, vagy az Ügyfél törlése ikont használhatjuk. Csak olyan ügyfél törölhető, akinek a nevéhez nem kapcsolódik könyvelés az aktuális évben.

Táblázatos nézetben a jobb egérgomb hatására megjelenő menüt is használhatjuk.

Új ügyfél felvitele

A művelet elindításakor megjelenő felviteli ablakba írhatjuk Partnereink adatait. Csak a cégnév kitöltése kötelező, ennyi adat megadásával már sikerrel rögzíthetünk új ügyfelet a nyilvántartásban. Az adószám megadása esetén a program figyeli, hogy rögzítettünk-e már ügyfelet a megadott számmal, ha igen, meg kell erősítenünk a műveletet.

Az ügyfélkezelés következő lépése:

Ügyfél paraméterezése, tulajdonságok beállítása »


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések