PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Átvezetés tranzakció rögzítése egyediként felvitt eszközre – Tárgyi eszköz program


Ha valamely eszközét szeretné átvezetni a 0-s számlaosztályba vagy (egyszerűbb esetben) ha megváltozott a számlatükör szerkezete és emiatt szeretné átvezetni tárgyi eszközeit egy új főkönyvi számra, használja a Tranzakciók menü / Átvezetés menüpontját.

Ugrás: Eszközcsoport átvezetése »
Ugrás: Eszközcsoport egyedi (vagy néhány) tagjának átvezetése »

Ha valamely eszközét át szeretné vezetni egy új főkönyvi számra, kattintson a Tranzakciók menüre, majd válassza az Átvezetés menüpontot. Egyedileg rögzített eszköz esetén a Megnevezés sor végén lévő (Tallózás) ikonra kattintva választhatja ki az eszközt a listából. Az eszköz kiválasztását követően adja meg a tranzakció dátumát és az új főkönyvi számot, majd nyomja meg a Felvisz gombot. Ellenőrizheti, hogy a tranzakció bekerült az eszköz tételei közé. A tranzakció napján elszámolandó értékcsökkenést a szoftver két részre bontja, a tranzakció előtti napon elszámolja az addigi aktuális értékcsökkenést, majd az átvezetés napján még elszámolja a hiányzó egy napi értékcsökkenést. A műveletet a Mentés gomb megnyomásával véglegesítheti.

A szoftver átvezetés tranzakcióját bemutató tárgyi eszköz kartont ide kattintva tekintheti meg.

Információ

Az átvezetés tranzakciót szoftverünk LIGHT változatában is hamarosan elérhetővé tesszük, ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések