- Kulcs-Könyvelés Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ -

Verziótájékoztató, 2012. szeptember – Adatátadó rendszer

Közzétette: Admin az alábbi csoportokban: Adatátadó rendszer,Kettős könyvelés,PLUSZ,Verziótájékoztató

Kérjük, gondoljon a környezet védelmére,
mielőtt kinyomtatja ezt az oldalt.




Megjelent!

Kulcs-Adatátadó frissítés

2012. szeptember 19.

Közösségen belüli beszerzések automatikus feladása már a Kulcs-Számla Plusz és Kulcs-Készlet Pluszból is!

Fejlesztéseink során természetesen a legnagyobb súllyal vesszük figyelembe Ügyfeleink által igényelt fejlesztési javaslatokat, így több Ügyfelünk kérésének eleget téve ezúton szeretnénk örömmel bejelenteni:

A megjelenő új verzióban fejlesztésre került, hogy a Kulcs-Számla Plusz és a Kulcs-Készlet Plusz szoftverek felhasználói számára a szoftverben rögzített Közösségen belüli beszerzések (Bejövő számláknál) feladása során a Kulcs-Könyvelés Plusz verzióban automatikusan könyvelődjenek a Közösségen belüli beszerzés számlájához kapcsolódó Fizetendő és Levonható Áfa tételek.

Ennek megfelelően, ha a Kulcs-Könyvelés Pluszban beállításra került a Közösségi Áfa kezelése, akkor az Áfa kulcs egyeztetésénél már nem csak a 0%-os Áfa kulcsok közül, hanem tetszőleges bejövő speciális Áfa kulcsot is választhatunk. A Közösségen belüli beszerzés számlája csak speciális Áfa kulcs megadása esetén kerül Közösségen belüli beszerzésként könyvelésre, egyébként bármely a felhasználó által kiválasztott 0%-os áfa kulccsal, normál bejövő számlaként rögzíti a rendszer. A Közösségen belüli beszerzés feladásakor (a Kulcs-Könyvelés Pluszban már megszokott módon) választhatunk, hogy a közösségi Áfa könyvelése a kelte szerint, vagy a teljesítést követő hónap 15-ére kerüljön-e:

[1]

Bővítettük a Kulcs-Ügyvitel termékcsaládból történő könyvelési adatok feladás előtti ellenőrzését!

Cégünk minden esetben igyekszik olyan fejlesztési javaslatokat megvalósítani, amelyek során a Felhasználóink számára elkerülhetővé tesszük a hibázási lehetőséget, továbbá amellyel értékes időt takaríthatunk meg a nem megfelelően elvégzett beállítások miatt.

Ennek megfelelően a 2012. szeptemberi Kulcs-Adatátadóban több kényelmi funkció is fejlesztésre került. Mostantól egy csomag feladása előtt elvégzi a rendszer az alapbeállítások ellenőrzését és ha az átadni kívánt tételek között bármi olyan szerepel, melynek a beállítása a Kulcs-Könyvelésben még nem történt meg (pl.: árfolyam különbözet, pénztár kerekítés főkönyvi számok, hiányzó devizanem, stb.), akkor arra már előre figyelmeztet.

[2]


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


A cikk a Kulcs-Könyvelés Tudásbázis: https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ Tudásbázisban olvasható.

A cikk elérhető az https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/15569/uj-verzio-2012-szeptember-adatatado-rendszer/ címen.

URLs in this post:

[1] Image: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/wp-content/uploads/2012/10/adatatado_12_szept_1.jpg

[2] Image: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/wp-content/uploads/2012/10/adatatado_12_szept_2.jpg

Copyright © 2012 Könyveléshez kapcsolódó szoftverek. Minden jog fenntartva.