LIGHT / PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2010. szeptember – Tárgyi eszköz program


Megjelent!

Kulcs-Tárgyi frissítés

2010. szeptember 27.

Kisértékű eszközök értékcsökkenése

Több Ügyfelünk kérésére a 2010. szeptemberi verziótól a programban már kisértékű tárgyi eszközök esetén is lehetőségünk van a különböző definíciók szerinti értékcsökkenési adatok utólagos megadására. Ez akkor lehet nagyon hasznos, ha egy eszköz valamelyik definíciója szerinti adatok (pl.: fejlesztési tartalék) még nem állnak rendelkezésre, mégis szeretnénk elvégezni az eszköz aktiválását. Ekkor a – nem kisértékű eszközök esetén már megszokott módon – a már ismert definíciók adatait rögzítjük, és az eszközt aktiváljuk. Az eszköz módosítása funkcióval a későbbiekben felvihetjük a beérkezett adatokat. Tehát mostantól kisértékű eszköz esetén is a Terv készítése gombbal tudjuk legenerálni az értékcsökkenés sorokat.

Csoportos eszköz kartonja

Az új verziótól a Tárgyi eszköz karton ablak csoportos nézetében a Kartonok kötegelt nyomtatása funkció hatására már a csoporthoz tartozó minden eszköz kartonja megjelenik a nyomtatási képben.

Információ Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések