PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Főkönyvi kivonat idegen nyelven – Adatbázis-javítási megoldások – Könyvelő program


Szükségem lenne az egyik általam könyvelt cég főkönyvi kivonatának angol nyelvű fordítására. Mit kell tennem ennek érdekében?

A számlatükör sorainak idegen nyelvű megnevezéseit a szoftver alapértelmezetten nem tartalmazza, az adatok fordítása és feltöltése kézileg történhet az idegen nyelvi beállításokat részletező leírás alapján. Kapcsolódó cikkünkben jelenleg a számlatükör 1. oldala tekinthető meg példaként, angol nyelvű fordításban. Egy-egy számlaosztály sorainak feltöltése – nyelvtudástól és adatrögzítési sebességtől függően – több munkaórát is igénybe vehet.

Gyorsabb és egyszerűbb lehet az adatfeltöltés, ha szakemberre bízza a munkát.

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek a számlatükör alapértelmezett soraihoz tartozó angol nyelvű törzsadatok konvertálásában.

Választható konstrukciók:

» 1-5 cég esetén 1 óradíj *
» 6-10 cég esetén 2 óradíj *
» 11-15 cég esetén 3 óradíj *
» 16 vagy több cég esetén egyedi árajánlat alapján.

Megrendelését e-mailben várjuk az ugyfelszolgalat@ks.hu címen, kérjük, levele mellé csatolja adatmentését és a kitöltött adatbázis-javítási megrendelést is.

Hűségkedvezményét automatikusan jóváírjuk. A javítás díjáról pro forma számlát küldünk, ennek kiegyenlítése után küldjük a javított állományt.

Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat!

Figyelem! Ajánlatunk nem fordításra, hanem törzsadat-konvertálásra vonatkozik, a szoftverrel szállított számlatükör alapértelmezett soraihoz töltjük fel az angol nyelvű megnevezéseket.

*  A mindenkori szolgáltatási árainkról a weboldalunkon tájékozódhat. Az árakat érvényes Terméktámogatással rendelkező Ügyfeleink részére biztosítjuk. Érvényes szerződéssel nem rendelkező Ügyfeleink részére a javítási óradíj a hivatalos szolgáltatási árlistán feltüntetett díjak kétszerese.

Információ

Programunk LIGHT verziójában az idegen nyelvi beállítások nem érhetőek el, ez a bejegyzés csak a PLUSZ programmal rendelkező Ügyfeleink számára tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések