PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Mérlegsémák idegen nyelvi beállításai – Könyvelő program


A Kulcs-Soft Nyrt. – jelenleg – Magyarországra fejleszt, magyar nyelvű szoftvereket. Korábbi fejlesztéseink kapcsán a szoftverekben angol és német nyelvű kezelőfelület is elérhető. Ha külföldi illetőségű szoftvert keres, látogassa meg cégünk idegen nyelvű programokat forgalmazó honlapját, a key-soft.eu-t.

A számlatükör és a beszámolók nyelvét a Beállítások / Alapbeállítások menüpont / Nyelv oldalon állíthatjuk be. Állítsuk Idegen nyelvre, ha nem magyarul szeretnénk nyomtatni listáinkat.

Idegen nyelvű beállítás mellett a főkönyvi kivonaton a számlaszámokhoz megadott nyelvi beállítástól független idegen nyelvű megnevezés, a beszámolók mérlegsorain pedig az idegen nyelvű megnevezés jelenik meg.

Az idegen nyelvű kezelőfelületet a Beállítások / Alapbeállítások menüpont / Kezelés fülén módosíthatjuk. A kezelőfelület nyelvének átállítása után a program automatikusan bezáródik, erről figyelmeztető üzenetet is küld. Ha a kezelőfelületet átállítottuk angolra vagy németre, a számlatükör és a beszámolók nyelvét célszerű visszaállítani alapnyelvre (Default language / Grundsprache), mert ilyen esetben – a program szempontjából – a beállított angol vagy német nyelv számít alapnyelvnek.

A beszámoló nyomtatványok fedlapjain és belső oldalain megjelenő fejléc-feliratokat a Zárás és nyitás / Beállítások menüpontban, az Idegen nyelvi beállítások oldalon állíthatjuk be.

A beszámoló idegen nyelvű címének, típusának megadásához válasszuk ki az adott beszámolót, kattintsunk az Idegen nyelvű megnevezések fülre és vigyük fel az adatokat.

Mérlegsoraink idegen nyelvű megnevezéseinek feltöltése előtt válasszuk ki a feltölteni kívánt mérlegsémát, majd kattintsunk duplán az egyes sorokon vagy használjuk a Tulajdonságok gombot. A paraméterező ablakot célszerű lehet kitenni teljes képernyőre, így átláthatóbb lesz a táblázat.

A kezelőfelület nyelvétől független idegen nyelvű megnevezéseket közvetlenül a címsor alatt állíthatjuk be, az Általános fülön.

Mérlegsémáink idegen nyelvű megnevezéseit a szoftver alapértelmezetten nem tartalmazza, az adatok fordítása és feltöltése kézileg történhet vagy Ügyfélszolgálatunk segítségét is kérheti az angol nyelvű törzsadatok konvertálásához. Ajánlatunk nem fordításra, csak a törzsadatok konvertálására vonatkozik, a szoftverrel szállított beszámolók alapértelmezett soraihoz töltjük fel az angol nyelvű megnevezéseket.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések