PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

A számlatükör és a beszámolók nyelve – Könyvelő program


A Kulcs-Soft Nyrt. – jelenleg – Magyarországra fejleszt, magyar nyelvű szoftvereket. Korábbi fejlesztéseink kapcsán a szoftverekben angol és német nyelvű kezelőfelület is elérhető. Ha külföldi illetőségű szoftvert keres, látogassa meg cégünk idegen nyelvű programokat forgalmazó honlapját, a key-soft.eu-t.

A számlatükör és a beszámolók nyelvét a Beállítások / Alapbeállítások menüpont / Nyelv oldalon állíthatjuk be. Állítsuk Idegen nyelvre, ha nem magyarul szeretnénk nyomtatni listáinkat.

Idegen nyelvű beállítás mellett a főkönyvi kivonaton az egyes számlaszámokhoz megadott nyelvi beállítástól független idegen nyelvű megnevezés, a beszámolók mérlegsorain pedig az idegen nyelvű megnevezés jelenik meg. A számlatükör sorainak idegen nyelvű megnevezéseit a számlatükör megnyitását követően állíthatjuk be, a leírás alapján.

Az idegen nyelvű kezelőfelületet a Beállítások / Alapbeállítások menüpont / Kezelés fülén módosíthatjuk. A kezelőfelület nyelvének átállítása után a program automatikusan bezáródik, erről figyelmeztető üzenetet is küld. Ha a kezelőfelületet átállítottuk angolra vagy németre, a számlatükör és a beszámolók nyelvét célszerű visszaállítani alapnyelvre (Default language / Grundsprache), mert ilyen esetben – a program szempontjából – a beállított angol vagy német nyelv számít alapnyelvnek.

A számlatükörben szereplő számlaszámok idegen nyelvű megnevezéseit a szoftver alapértelmezetten nem tartalmazza, az adatok fordítása és feltöltése kézileg történhet vagy Ügyfélszolgálatunk segítségét is kérheti az angol nyelvű törzsadatok konvertálásához. Ajánlatunk nem fordításra, csak a törzsadatok konvertálására vonatkozik, a szoftverrel szállított számlatükör alapértelmezett soraihoz töltjük fel az angol nyelvű megnevezéseket.

Az angol nyelvű konvertált számlatükör 1. oldala Microsoft Excel (.xls) és Adobe Portable Document Format (.pdf) formátumban megtekinthető:


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések