- Kulcs-Könyvelés Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ -

Főkönyvi kivonat idegen nyelven – Adatbázis-javítási megoldások – Könyvelő program

Közzétette: Admin az alábbi csoportokban: Kettős könyvelés,PLUSZ

Kérjük, gondoljon a környezet védelmére,
mielőtt kinyomtatja ezt az oldalt.




Szükségem lenne az egyik általam könyvelt cég főkönyvi kivonatának angol nyelvű fordítására. Mit kell tennem ennek érdekében?

A számlatükör sorainak idegen nyelvű megnevezéseit a szoftver alapértelmezetten nem tartalmazza, az adatok fordítása és feltöltése kézileg történhet az idegen nyelvi beállításokat [1] részletező leírás alapján. Kapcsolódó cikkünkben jelenleg a számlatükör 1. oldala tekinthető meg példaként, angol nyelvű fordításban. Egy-egy számlaosztály sorainak feltöltése – nyelvtudástól és adatrögzítési sebességtől függően – több munkaórát is igénybe vehet.

Gyorsabb és egyszerűbb lehet az adatfeltöltés, ha szakemberre bízza a munkát.

Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek a számlatükör alapértelmezett soraihoz tartozó angol nyelvű törzsadatok konvertálásában.

Választható konstrukciók:

» 1-5 cég esetén 1 óradíj *
» 6-10 cég esetén 2 óradíj *
» 11-15 cég esetén 3 óradíj *
» 16 vagy több cég esetén egyedi árajánlat alapján.

Megrendelését e-mailben várjuk az ugyfelszolgalat@ks.hu [2] címen, kérjük, levele mellé csatolja adatmentését [3] és a kitöltött adatbázis-javítási megrendelést [4] is.

Hűségkedvezményét automatikusan jóváírjuk. A javítás díjáról pro forma számlát küldünk, ennek kiegyenlítése után küldjük a javított állományt.

Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat!

Figyelem! Ajánlatunk nem fordításra, hanem törzsadat-konvertálásra vonatkozik, a szoftverrel szállított számlatükör alapértelmezett soraihoz töltjük fel az angol nyelvű megnevezéseket.

*  A mindenkori szolgáltatási árainkról a weboldalunkon  [5]tájékozódhat. Az árakat érvényes Terméktámogatással rendelkező Ügyfeleink részére biztosítjuk. Érvényes szerződéssel nem rendelkező Ügyfeleink részére a javítási óradíj a hivatalos szolgáltatási árlistán feltüntetett díjak kétszerese.

Információ

Programunk LIGHT verziójában az idegen nyelvi beállítások nem érhetőek el, ez a bejegyzés csak a PLUSZ programmal rendelkező Ügyfeleink számára tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


A cikk a Kulcs-Könyvelés Tudásbázis: https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ Tudásbázisban olvasható.

A cikk elérhető az https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/6655/fokonyvi-kivonat-idegen-nyelven-adatbazis-javitasi-megoldasok-konyvelo-program/ címen.

URLs in this post:

[1] idegen nyelvi beállításokat: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/?p=2611&idegen-nyelvi-beallitasok-konyvelo-program

[2] ugyfelszolgalat@ks.hu: mailto:ugyfelszolgalat@ks.hu

[3] adatmentését: http://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/3631/adatmento-varazslo-futtatasa-uj-minden-kulcs-soft-program

[4] adatbázis-javítási megrendelést: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/wp-content/uploads/megrendeles.doc

[5] weboldalunkon : http://www.kulcs-soft.hu/szolgaltatasok#szolgaltatasi-dijak

Copyright © 2012 Könyveléshez kapcsolódó szoftverek. Minden jog fenntartva.