PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Kulcs-Ügyvitelből fogadott csomagok – Könyvelő program


A Kulcs-Ügyvitel legújabb adatátadási lehetőségei hatékony segítséget nyújtanak Felhasználóinknak a fogadott tételek csomagonkénti kezelésében. A funkció egyik legszembetűnőbb előnye, hogy dupla feladást nem engedélyez. A korábban már feladott csomagokat (az esetleges újbóli feladás előtt) egy mozdulattal törölhetjük a Kulcs-Könyvelés programból.

Az új verziótól a Kulcs-Ügyvitelből érkező könyvelési feladások csomagként kerülnek rögzítésre a Kulcs-Könyvelés programban. A fogadott csomagok megtekintése a Karbantartás / Kulcs-Ügyvitelből fogadott csomagok megtekintése menüpontban lehetséges. Alapértelmezett nézetben a listában dátum szerint csökkenő sorrendben jelennek meg a csomagok:

A csomagos feladás egyik nagy előnye, hogy a feladási csomaghoz tartozó bizonylatokat egyben tudjuk kezelni. Lehetőségünk van a csomag törlésére (Csomag menü / Törlés funkció), melynek eredményeképpen a csomaggal rögzített könyvelési tételek is törlésre kerülnek, így a későbbiekben a csomagot újból feladhatjuk a már javított adatokkal. A Könyvelés / Módosítás ablakban szűrhetünk is a kívánt csomag(ok)ra:


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések