PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Kulcs-Ügyvitelből fogadott bizonylatok beállítása – Könyvelő program


A legújabb programverziókban a Kulcs-Ügyvitelből a már feladott bizonylatok módosításáról is érkezhet információ. Csak beállítás kérdése, hogy a Kulcs-Adatátadó ezt az információt továbbítja-e a Kulcs-Könyvelésnek vagy sem.

Ha az Ügyvitel szoftverben módosítjuk a könyvelésbe már feladott tételeinket, módosításainkat a következő átadási csomaggal átvezethetjük könyvelésünkbe is. Az adatátadást megelőzően aktiváljuk a Bizonylatmódosítások automatikus fogadását, ha a szoftvert így kívánjuk használni. Az alábbi módosítások fogadhatóak a könyvelésbe:

» nem szigorú számlavezetésű pénztáraink bizonylatainak összegszerű módosítása,
» kiegyenlítések megadása, eltávolítása.

Ha nem szeretnénk, hogy a könyvelésbe már átadott adataink módosuljanak az Ügyvitel szoftverbeli folyamatok szerint, használjuk a Bizonylatmódosítások figyelmen kívül hagyása opciót.

A programfunkció a Beállítások / Alapbeállítások / Egyéb lapon paraméterezhető:

Figyelem! Ha az automatikus fogadás mellett dönt, akkor a Kulcs-Ügyvitelből fogadott, majd ott módosított bizonylatokat kérdés nélkül törli és újra rögzíti a feladás. Tehát ha a fogadott bizonylatok a könyvelésben időközben változtak (pl.: részleg-, munkaszámonként bontásra kerültek), akkor ezek a változások elvesznek.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések