LIGHT / PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2011. szeptember – Könyvelő program


Megjelent!

Kulcs-Könyvelés frissítés

2011. október 7.

Megújult külső, információs grafikonok

A többi Kulcs-Soft programhoz hasonlóan a Kulcs-Könyvelés külseje is megújult, valamint a főképernyő hátterében különböző információs grafikonokat helyeztünk el. Reméljük, ezek az újítások az áttekinthetőséget és a könnyebb használhatóságot eredményezik majd.

Megjegyzés:

A telepítést követően megjelenő grafikonok csak ízelítőt adnak az elérhető lehetőségekből, a kimutatás beállításaira kattintva megjelenő menüben kiválaszthatjuk a számunkra leghasznosabb információt, ezzel testre szabva a grafikonokat.

A beállításokról ezen az oldalon olvashat bővebben.

Automata kipontozás

A 2011. júliusi verziótól a programban egy új funkciót vezettünk be, melynek segítségével gyorsan és hatékonyan elvégezhetjük a számlák és a teljesítések összepontozását. A művelet a Könyvelés / Automata kipontozás menüből, illetve a navigációs sávról érhető el.

Az Automatikus kiegyenlítések indítása gombra kattintva a kipontozás megkezdődik, és a program összerendeli az azonos ügyfélhez és főkönyvi számra, azonos bizonylatszámmal rögzített számlákat és teljesítéseket. A művelet eredményéről egy információs ablak tájékoztat, melynek tartalma Excel formátumban el is menthető.

A programfunkció működéséről bővebben itt olvashat.

Átméretezhető Könyvelés ablak

A program új verziójában már kiválasztható, hogy a könyvelési bizonylatok rögzítésekor mekkora ablak jelenjen meg. A Karbantartás / Beállítások ablakban a Felhasználófüggő beállítások / Kezelés lapon három különböző érték (normál, közepes és nagy) adható meg. Alapértelmezés szerint a már megszokott normál méretű ablakot használja a program.

A beállítások megtekintéséhez kattintson ide.

Bizonylatszám szerinti szűrés az Áfa listán

Több Ügyfelünk kérésére vezettük be azt a fejlesztést, mely az áfa listán lehetővé teszi a bizonylatszámra szűrést. Ez akkor lehet rendkívül fontos, ha egy konkrét bizonylatot keresünk az áfa listán.

Egyenleg a devizaanalitikán

Deviza analitika listán két új oszlop jelent meg. Az Egyenleg (Alap val.) nevű azt mutatja be, hogy a tételsor főkönyvi számának egyenlege alapdevizában mennyire változott a bizonylat rögzítésével. Ez lényegileg megegyezik a Karton listában látható egyenleggel. Ha egy adott devizanemre szűrünk be, akkor megjelenik az Egyenleg oszlop is, amely a devizanemre beszűrt bizonylatok devizás egyenlegeit mutatja be.

A programfunkció működéséről bővebben itt olvashat.

Információ Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések