LIGHT / PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2012. július – Könyvelő program


Megjelent!

Kulcs-Könyvelés frissítés

2012. július 31.

Új szűrési lehetőség a főkönyvi kivonaton!

Az új programverzióban a szoftver lehetőséget biztosít az időszaki forgalom elkülönített megjelenítésére a főkönyvi kivonaton. Az időszaki forgalom opció bekapcsolása esetén a korábban megszokott, nyitó értékeket is tartalmazó, halmozott forgalom helyett az időszaki forgalom jelenik meg, amely a beszűrt időszakba tartozó forgalmi értékeket mutatja. A halmozott forgalom továbbra is lekérhető a szoftverből, ha nem kapcsoljuk be az új opciót.

A funkció működéséről bővebben »

Kiválasztott adatbázisok frissítése

Az új adminisztrációs felület hatékony segítséget nyújt az adatbázisok frissítésében! A frissíteni kívánt adatbázisok tetszés szerint rendezhetők, leválogathatók, a könyvelt cégek neve és a könyvelt évek szerint is. Használatával az aktuálisan könyvelt adatbázisok egyszerűen beszűrhetők, előzetesen frissíthetők, míg a ritkábban használt adatbázisok frissítése egy későbbi időpontban is elindítható.

A frissíteni kívánt adatbázisok kiválasztása után a szoftver megbecsüli a frissítés várható hosszát, ezt az elsőként lefutó adatbázis-frissítésből kalkulálja. Az új funkció csak rendszergazdai bejelentkezéssel érhető el.

 A funkció működéséről bővebben »


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések