LIGHT / PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2010. december – Könyvelő program


Megjelent!

Kulcs-Könyvelés frissítés

2010. december 10.

Audit XML export – Könyvvizsgálati feladás

A 2010. decemberi verziótól Kulcs-Könyvelés termékünkben is elérhető az adatok exportja a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által kialakított Adatexport útmutató szerinti egységes formátumban. Ezt a tartalmi és strukturális ajánlásokat tartalmazó formátumot a kis-és középvállalkozások könyvvizsgálati munkájának támogatására alakították ki, használata nem kötelező, ugyanakkor nagymértékben megkönnyíti a könyvvizsgálatot.

Az Audit XML export során létrejött adatállomány beolvasható egy erre a célra készített segédprogramba, így az akár Excel formátumban is megtekinthető és értelmezhető. Az Audit XML export funkció a Karbantartás\Audit XML export menüpontból indítható:

Több számla azonnali kipontozása egyidejűleg

Sok Ügyfelünk kérésére vezettük be azt a fejlesztést, mely Bank illetve Pénztár naplós bizonylat rögzítésekor lehetővé teszi egyszerre több alapdevizás számla kipontozását, így sokkal hatékonyabbá válik a könyvelés. A 2010. decemberi verziótól a Kiegyenlítetlen számlák ablakban több bizonylatot is választhatunk egyszerre, a Kijelöl oszlop segítségével. Az ablak alsó részén mindig látható a kiválasztott számlák összegzett kintlévősége.

A korábban már megszokott módon kattintson a szűrőikonra
1. kép, összesen: 3.

A korábban már megszokott módon kattintson a szűrőikonra

Az OK gomb megnyomása után megjelenő ellenőrző ablakban az Összeg mező szerkeszthető, így igény szerint részpontozásokat is rögzíthetünk. A művelet jóváhagyása után a Könyvelés ablakban megjelennek a kiválasztott számlákhoz a megadott összegű kiegyenlítő tételek.

Információ Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések