LIGHT / PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2010. augusztus – Könyvelő program


Megjelent!

Kulcs-Könyvelés frissítés

2010. augusztus 16.

A PDF állományok méretének csökkentése

A 2010. augusztusi verziótól a Kulcs-Könyvelés program által készített PDF állományok méretét jelentősen csökkentettük, így azok kevesebb helyett foglalnak a számítógépen. Ezáltal a program használata még inkább költséghatékonnyá vált, mivel azon Ügyfeleink, akik kimutatásaikat PDF formátumban készítik, ezentúl nem csak papírt, hanem tárterületet is megtakaríthatnak.

Fejlesztés az ÁFA lista megjelenítésében

Több Ügyfelünk kérésére vezettük be azt a fejlesztést, mely az ÁFA lista oldalszámának csökkentését eredményezte azáltal, hogy az egymást követő áfakódok nem új lapra, hanem egymást folyamatosan követve jelennek meg. Az egy áfakódhoz több oldalon keresztül megjelenő tételeknél a fejlécben továbbra is megjelenik az áfakód, így a lista áttekinthetősége megmaradt, ugyanakkor kevesebb papír és energia fogy, ami újabb költségcsökkenést jelent Ügyfeleinknek.

A bemutató lista megtekintéséhez kattintson az ikonra

Korosított lista – Vevő-szállító analitika egyeztetés

A program előző verziójában a korosított lista és a vevő-szállító analitika között elszámolási időszakos vevői számlák esetén bizonyos esetekben eltérés mutatkozott. Ezt a problémát a 2010. augusztusi verzióban megoldottuk, így az egyeztetést már ezekre a számlákra is egyszerűen elvégezhetjük.

Információ Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések