Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Utalandó bankszámlaszám megadása – Könyvelő program


A Kulcs-Könyvelés 2015. májusi verziójának új funkciója a bejövő számlákhoz tartozó bankszámlaszám megadása rögzítés közben.

A szállítói számlák rögzítésekor lehetősége van megadni, hogy azt az ügyfél mely bankszámlájára kell elutalni. Ennek használatához szükséges bekapcsolni a Beállítások/Alapbeállítások/Cégfüggő beállítások/Egyéb fülön a Szállító naplóban bankszámlaszám megadása lehetőséget.

Szállító naplóban bankszámlaszám megadása

A beállítást követően a szállító naplóban és a nyitó napló ellenoldalán szállítói főkönyvi szám választásakor van lehetőség a bankszámlaszám megadására.

Bankszámlaszám megadása

Ennek köszönhetően utalásaink kezeléseit megkönnyíthetjük, ugyanis a Banki export modullal készített utalások alkalmával a tételeknél rögzített bankszámlaszámot ajánlja fel alapértelmezetten a program. Amennyiben nem rendelkezünk Banki export modullal, akkor is hasznos lehet a funkció, mert a Szállítói analitika excelben tartalmazza a megadott bankaszámlaszámokat, így az utalások felvitele ez alapján egyszerűen elvégezhető.

Az ügyvitel programverziókban is van lehetőség a bejövő számlák rögzítésekor a bankszámlaszám megadására. Amennyiben bejövő számláit Ügyvitel programunkból fogadja, akkor a kiválasztott bankszámlaszám adatok fogadása is megtörténik. Az Ügyvitelben való használatról bővebben itt olvashat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések