- Kulcs-Könyvelés Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ -

Utalandó bankszámlaszám megadása – Könyvelő program

Közzétette: Admin az alábbi csoportokban: Alapbeállítások,Beállítások,Egyéb,Kettős könyvelés

Kérjük, gondoljon a környezet védelmére,
mielőtt kinyomtatja ezt az oldalt.




A Kulcs-Könyvelés 2015. májusi verziójának új funkciója a bejövő számlákhoz tartozó bankszámlaszám megadása rögzítés közben.

A szállítói számlák rögzítésekor lehetősége van megadni, hogy azt az ügyfél mely bankszámlájára kell elutalni. Ennek használatához szükséges bekapcsolni a Beállítások/Alapbeállítások/Cégfüggő beállítások/Egyéb fülön a Szállító naplóban bankszámlaszám megadása lehetőséget.

Szállító naplóban bankszámlaszám megadása [1]

A beállítást követően a szállító naplóban és a nyitó napló ellenoldalán szállítói főkönyvi szám választásakor van lehetőség a bankszámlaszám megadására.

Bankszámlaszám megadása [2]

Ennek köszönhetően utalásaink kezeléseit megkönnyíthetjük, ugyanis a Banki export modullal készített utalások alkalmával a tételeknél rögzített bankszámlaszámot ajánlja fel alapértelmezetten a program. Amennyiben nem rendelkezünk Banki export modullal, akkor is hasznos lehet a funkció, mert a Szállítói analitika excelben tartalmazza a megadott bankaszámlaszámokat, így az utalások felvitele ez alapján egyszerűen elvégezhető.

Az ügyvitel programverziókban is van lehetőség a bejövő számlák rögzítésekor a bankszámlaszám megadására. Amennyiben bejövő számláit Ügyvitel programunkból fogadja, akkor a kiválasztott bankszámlaszám adatok fogadása is megtörténik. Az Ügyvitelben való használatról bővebben itt [3] olvashat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


A cikk a Kulcs-Könyvelés Tudásbázis: https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ Tudásbázisban olvasható.

A cikk elérhető az https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/17252/utalando-bankszamlaszam-megadasa-konyvelo-program/ címen.

URLs in this post:

[1] Image: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/wp-content/uploads/2015/04/Szállító-naplóban-bankszámlaszám-megadása.png

[2] Image: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/wp-content/uploads/2015/05/Bankszámlaszám-megadása.png

[3] itt: http://tudasbazis.kulcs-soft.hu/kulcsugyvitel/4698/verziotajekoztato-2015-aprilis#V11

Copyright © 2012 Könyveléshez kapcsolódó szoftverek. Minden jog fenntartva.