PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Közösségen belüli ügyletek – összesítő jelentés (A60)


Az A60-as bevallás kitöltését elősegítő, illetve alátámasztó listázási lehetőség.

Közösségen belüli ügyletek – összesítő jelentés

Ezzel a listával szeretnénk segíteni ügyfeleinket az A60-as bevallás egyszerű kitöltésére, valamint alátámasztható vele a Kulcs-Könyvelés programmal elkészült bevallás is.
A lista az Áfa-listák/Közösségen belüli ügyletek – összesítő jelentés menüpontban található. Az első lista lekérésekor ki kell választani a megjelenítendő áfa-kulcsokat a jobbra nyíl segítségével, mind a beszerzés, mind az értékesítés oldalon. Erre csak egyszer van szükség, ugyanis az ablak megjegyzi ezeket a beállításokat. Valamint válasszuk ki a megjeleníteni kívánt időintervallumot is.

Kozossegi_1

 

Kozossegi_2
A szűrési beállítások megadása után kapunk a listánkról egy előnézetet, melyben láthatjuk az A60-as bevallás csoportosítása szerinti közösségi ügyleteinket.
Amennyiben a számlákhoz kapcsolódó ügyfélnévhez nincs közösségi adószám rögzítve a programban, akkor nem jelenik meg a listán. Erre vonatkozóan adunk egy figyelmeztető üzenetet is, elkerülve azt, hogy hiányos lista készüljön. Ebben az esetben pótolni kell a megjelenített ügyfél EU adószámát.

Kozossegi_3

 

Amennyiben az előnézet listán mindent rendben találunk, akkor a Nyomtatás gombra kattintva a következő listát kapjuk:

Kozossegi_4

 

Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések