PLUSZ programfunkció,Könyvelőcsomag LIGHT, Mini Integrált Rendszer
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Adatátadás Egyszeres könyvelésből Házipénztár programba – Adatátadó rendszer


Egyszeres könyvelésünkben rögzített pénztári tételeinket egyszerűen feladhatjuk Kulcs-Házi programunkba. Az adatátadás csak a pénztárban rögzített tételekre terjed ki.

Adataink feladását a Karbantartás menü / Adatátadó rendszer futtatása menüponttal indíthatjuk.

Első lépésként válasszuk a Kulcs-Egyszeres felad Kulcs-Házinak opciót.

A Tovább » gomb megnyomása után adjuk meg, hogy az Egyszeres könyvelés mely cégéből / évéből / pénztárából szeretnénk feladni adatainkat, majd szintén Tovább » gombra történő kattintás után választhatjuk ki, hogy a Házipénztár mely cégébe / évébe szeretné feladni tételeinket.

Újabb Tovább » gombra történő kattintás után adhatjuk meg azokat a szűrőfeltételeket, amelyeknek meg kell felelniük a feladandó tételeknek. A szoftver lehetőséget biztosít arra, hogy pénztári főkönyvi számonként, adott időszakra vonatkozóan adjuk fel tételeinket, a részleg- és munkaszámok átvételével. Az alapértelmezett beállítások alapján a korábban feladott tételek kihagyásra kerülnek, de ezt felülbírálhatjuk a Korábbi feladott tételek opció kikapcsolásával.

Ha a feladó és a fogadó szoftvereket nem ugyanazon a számítógépen használjuk, fájlosan adhatjuk fel adatainkat. Az adatátadási ellenőrzés során előforduló figyelmeztetésekről, valamint azok jelentéseiről bővebb információ ezen az oldalon található.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések