- Kulcs-Könyvelés Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ -

Adatátadás Egyszeres könyvelésből Házipénztár programba – Adatátadó rendszer

Közzétette: Admin az alábbi csoportokban: Adatátadó rendszer,Egyszeres felad Házinak »,Egyszeres könyvelés,PLUSZ

Kérjük, gondoljon a környezet védelmére,
mielőtt kinyomtatja ezt az oldalt.




Egyszeres könyvelésünkben rögzített pénztári tételeinket egyszerűen feladhatjuk Kulcs-Házi programunkba. Az adatátadás csak a pénztárban rögzített tételekre terjed ki.

Adataink feladását a Karbantartás menü / Adatátadó rendszer futtatása menüponttal indíthatjuk.

Első lépésként válasszuk a Kulcs-Egyszeres felad Kulcs-Házinak opciót.

A Tovább » gomb megnyomása után adjuk meg, hogy az Egyszeres könyvelés mely cégéből / évéből / pénztárából szeretnénk feladni adatainkat, majd szintén Tovább » gombra történő kattintás után választhatjuk ki, hogy a Házipénztár mely cégébe / évébe szeretné feladni tételeinket.

Újabb Tovább » gombra történő kattintás után adhatjuk meg azokat a szűrőfeltételeket, amelyeknek meg kell felelniük a feladandó tételeknek. A szoftver lehetőséget biztosít arra, hogy pénztári főkönyvi számonként, adott időszakra vonatkozóan adjuk fel tételeinket, a részleg- és munkaszámok átvételével. Az alapértelmezett beállítások alapján a korábban feladott tételek kihagyásra kerülnek, de ezt felülbírálhatjuk a Korábbi feladott tételek opció kikapcsolásával.

Ha a feladó és a fogadó szoftvereket nem ugyanazon a számítógépen használjuk, fájlosan adhatjuk fel adatainkat [1]. Az adatátadási ellenőrzés során előforduló figyelmeztetésekről, valamint azok jelentéseiről bővebb információ ezen az oldalon [2] található.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


A cikk a Kulcs-Könyvelés Tudásbázis: https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ Tudásbázisban olvasható.

A cikk elérhető az https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/10243/adatatadas-egyszeres-konyvelesbol-hazipenztar-programba-adatatado-rendszer/ címen.

URLs in this post:

[1] fájlosan adhatjuk fel adatainkat: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/?p=6605&fajlos-feladas-adatatado-rendszer-minden-kulcs-soft-program

[2] ezen az oldalon: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/?p=318&az-ellenorzes-soran-elofordulo-figyelmeztetesek-es-azok-jelentesei-adatatado-rendszer

Copyright © 2012 Könyveléshez kapcsolódó szoftverek. Minden jog fenntartva.