PLUSZ programfunkció,Könyvelőcsomag LIGHT, Mini Integrált Rendszer
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Egyszeres oszlopok átemelése Kulcs-Háziba – Házipénztár program


Házipénztárunk egyszeres könyveléshez is optimalizálható. A szoftver lehetőséget biztosít arra, hogy átvegyük az oszloptörzset a Kulcs-Egyszeresből.

Először kapcsoljuk be a Kapcsolat a Kulcs-Egyszeressel opciót. Ezt a Házipénztár programban, a Karbantartás / Beállítások menüpontban, a Működés fülön aktiválhatjuk:

hazi_egysz1

Következő lépésben a Karbantartás / Oszlopok (Kulcs-Egyszeres) menüpontban ellenőrizhetjük, hogy a Házipénztárban szerepelnek-e az egyszeres könyvelésünk oszlopai. Ha oszloptörzsünk még nincs feltöltve, a Művelet / Importálás menüpont használatával emelhetjük át könyvelési oszlopainkat a programba. Az importálás során megadhatjuk, hogy mely Kulcs-Egyszeresben kezelt cégből / évből szeretnénk átvenni a törzsadatokat, ezt követően kattintsunk az Indítás gombra.

Választhatunk alapértelmezett oszlopokat is (például akkor, ha a házipénztáras gépen nem használjuk az egyszeres könyvelést vagy annak törzsadatai még nincsenek feltöltve), ebben az esetben a Műveletek / Alapértelmezett » menüpont választása után kell megadnunk, hogy naplófőkönyvi, pénztárkönyvi, társasház- vagy alapítvány könyvelési oszlopokkal szeretnénk feltölteni a programot.

A Házipénztár program sikeres beállítása után a kiállítandó pénztárbizonylatok tételeihez megadhatóak ezek az oszlopok, valamint lehetővé válik az áfa kulcsok megadása is.

A Házipénztár programban elsőként a Karbantartás menü / Beállítások menüpontjában, a Működés fülön állíthatja be a program Egyszeres könyvelő programmal való kapcsolatát
1. kép, összesen: 9.

A Házipénztár programban elsőként a Karbantartás menü / Beállítások menüpontjában, a Működés fülön állíthatja be a program Egyszeres könyvelő programmal való kapcsolatát

Az adatátadási folyamatot a Karbantartás menü / Adatátadó rendszer futtatása menüponttal indíthatja el. Az adatátadási ellenőrzés során előforduló figyelmeztetésekről, valamint azok jelentéseiről bővebben itt olvashat, a feladás menetéről pedig ezen az oldalon talál bővebb információt.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések