PLUSZ programfunkció,Könyvelőcsomag LIGHT, Mini Integrált Rendszer
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2011. szeptember – Házipénztár program


Megjelent!

Kulcs-Házi új verzió

2011. október 13.

Pénztár valutanem bevezetése

A 2011. szeptemberi verziótól a Kulcs-Házi házipénztár programban már pénztáranként megadható az elsődlegesen használni kívánt valutanem, illetve, hogy a rögzített valutanemek közül melyek jelenjenek meg a főablak valutaválasztójában.

Az Alapértelmezett gomb megnyomásával, vagy valuta rögzítése/Módosítása közben az Alapértelmezett valuta jelölőnégyzet bekapcsolásával adhatjuk meg a pénztáron belüli elsődleges valutát. A Látható jelölőnégyzet kikapcsolása után az adott valutanem nem jelenik meg a főablak valutaválasztójában. Ha a pénztárban nem kívánunk használni egy valutanemet, akkor ezzel a módszerrel el is tüntethetjük

Főpénztári összesítő több valutára

Több Ügyfelünk kérésére tettük lehetővé a Főpénztári összesítő lista lekérését egyidejűleg több valutára. Ez a funkció egyszerre több pénztár és valutanem összesített forgalmi adatait jeleníti meg.

A szűrőfeltételek megadása után az OK gombra kattintva a Főpénztári összesítő jelenik meg.

Ha több valutanemet is kiválasztottunk, akkor az ablak alsó részén egy külön táblázatban láthatjuk a valutanemenként összesített értékeket. Szintén új fejlesztés az időszak végi záró egyenleg megjelenítése is, mely a napi dátumig lekért lista esetén az aktuális készpénzkészlettel egyezik meg.

Információ Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések