PLUSZ programfunkció,Könyvelőcsomag LIGHT, Mini Integrált Rendszer
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2010. augusztus – Házipénztár program


Megjelent!

 Kulcs-Házi új verzió

2010. szeptember 10.

Számlatükör frissítése

A 2010. augusztusi verziótól a program új cég vagy év létrehozásakor már frissített és bővebb számlatükörrel tölti fel az adatbázist (a már létező cégek főkönyvi számai nem módosulnak). Természetesen, ha az előbbi művelet a Törzsadatok átvétele opcióval történik, akkor továbbra is a kiválasztott cég számlatükre kerül át a létrehozott adatbázisba.

Főkönyvi számok törlése

Amennyiben a programban be van állítva a Kapcsolat a Kulcs-Könyveléssel opció, akkor a pénztár bizonylatok rögzítésekor ellenszámlát és áfa főkönyvi számot is megadhatunk. A 2010. augusztusi fejlesztés eredményeképp a pénztárbizonylaton már szereplő főkönyvi számok nem törölhetőek a számlatükörből.

Valutapénztár időszaki zárás

A 2010. augusztusi verziótól kezdődően az időszaki pénztárzárás funkciót még hatékonyabbá és stabilabbá tettük. Megszüntettünk egy működési rendellenességet, mely valutapénztárak esetén egy egészen speciális esetben megakadályozta a zárást, így mostantól ez a funkció még megbízhatóbbá vált.

A 2010. augusztusi verziótól kezdve teljes telepítőink Microsoft SQL 2005 SP2 adatbázismotort telepítenek. A váltásnak köszönhetően még modernebb és még biztonságosabb adatbázismotorra bízhatja fontos adatait. További érv a váltás mellett, hogy a Microsoft SQL 2005 már kompatibilis az újabb operációs rendszerekkel is (pl. Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7).
Információ Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések