PLUSZ programfunkció,Könyvelőcsomag LIGHT, Mini Integrált Rendszer
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Összeomlott az operációs rendszere? Nem készült naprakész adatmentés? – Adatbázis-javítási megoldások – Adathelyreállítás – Minden Kulcs-Soft program


Újra kellett telepítenem a számítógépem operációs rendszerét, azóta nem indul el a programom, SQL szerverre hivatkozó hibaüzenetet küld. Sajnos mostanában nem készült adatmentés a szoftverben tárolt adatokról, mit lehet tenni ilyenkor?

Adott időközönként (naponta, hetente, havonta) mindenképpen célszerű adatmentést készíteni a szoftverben tárolt teljes adatállományról, így egy esetleges informatikai probléma esetén sem kell újrakönyvelnie Ügyfeleinek adatait. Ha egy korábban készült adatmentés rendelkezésre áll, azt a szoftver újratelepítése után visszatöltheti az adatbázisba, ilyen esetben viszont az adatmentés és a rendszer-összeomlás közötti időszak adatait újra kell könyvelnie.

Nagy forgalom esetén kérje szakember segítségét.

Ügyfélszolgálatunk szívesen elkészíti Önnek a szoftverbe visszatölthető adatmentést.

Választható konstrukciók:

» 1-20 cég esetén 1 óradíj *
» 21-40 cég esetén 2 óradíj *
» 41-60 cég esetén 3 óradíj *
» 61 vagy több cég esetén 4 óradíj *

Megrendelését e-mailben várjuk az ugyfelszolgalat@ks.hu címen, kérjük, az adatbázis-fájlokat** és a kitöltött adatbázis-javítási megrendelést is juttassa el címünkre.

Hűségkedvezményét automatikusan jóváírjuk. A javítás díjáról pro forma számlát küldünk, ennek kiegyenlítése után küldjük a javított állományt.

Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat!

* A mindenkori szolgáltatási árainkról a weboldalunkon tájékozódhat. Az árakat érvényes Terméktámogatással rendelkező Ügyfeleink részére, valamint ingyenes Kulcs-EVA szoftverünket használó Ügyfeleink részére biztosítjuk. Érvényes szerződéssel nem rendelkező Ügyfeleink részére a javítási óradíj a hivatalos szolgáltatási árlistán feltüntetett díjak kétszerese.
** Nagy fájlok küldésére a http://www.mammutmail.com, a http://www.fileposta.hu vagy a http://www.toldacuccot.hu nagy fájlok küldésére specializálódott webportálokat ajánljuk vagy a Kulcs-Soft szerverére is feltöltheti adatállományát.

Információ

Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések