Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2020. június- Könyvelő program


Megjelent!

Kulcs-Könyvelés frissítés

2020. június 23.

Új funkció! NAV Online Számlaimport modul a Kulcs-Könyvelő programban

A NAV Online Számlaimport modul lehetővé teszi az Online számla (https://onlineszamla.nav.gov.hu/) rendszerében megtalálható Kimenő és Bejövő számlák beolvasását a Könyvelő programba. Használatával időt takaríthatunk meg, ugyanis kevesebb rögzítési feladatunk lesz, valamint megkímél minket a rögzítésből adódó hibáktól, elírásoktól is. A modul, a megvásárlást követően egy új termékszámmal aktiválható a Kulcs-Könyvelő programba.

A modul működéséről bővebben itt olvashat.

Új funkció! Ügyfelek tömeges törlése (Standard és Plusz funkció)

Új funkció érhető el a Kulcs-Könyvelés programunkban. A Beállítások/Ügyfelek karbantartása menüpontban az Ügyfél/Csoportos ügyfél törlés menüpontban jelennek meg a szűrésnek megfelelő törölhető ügyfelek. A szűrés során lehetőség van arra, hogy a Közösségen belüli ügyfelek, Pénzforgalmi elszámolású Ügyfelek mellett azokat az Ügyfeleket is külön listázzuk amelyek azonos névvel rendelkeznek a programban. Így  az új funkcióval gyorsan és könnyedén törölhetőek azok az Ügyfeleink amelyek többször szerepelnek az adatbázisunkban.

Tömeges Ügyfél törlés szűrése

A szűrést követően megjelennek egy listában a Törölhető és Nem törölhető Ügyfeleink. Itt még lehetőség van arra, hogy manuálisan kijelöljük, hogy pontosan mely Ügyfelek tömeges törlését szeretnénk elvégezni.

Törölhető Ügyfelek

Azok az Ügyfelek törölhetőek amelyekhez nem tartozik semmilyen hivatkozás, nem történt könyvelés az adott Ügyfélre.

Új funkció! Bizonylatok csoportos törlése (Standard és Plusz funkció)

A Módosítás menüpontban lehetőség van arra az új verzióban, hogy a lekönyvelt bizonylatainkat csoportosan – egyszerre többet – törölni tudjunk. A bizonylatok kiválasztása után a Módosítás/Csoportos törlés menüpontban indítható el a művelet. (illetve a jobb egérgombbal is elérhető a funkció)

Csoportos törlés

A funkció a törlés folyamán ellenőrzéseket végez, hiszen vannak olyan bizonylatok amelyek nem törölhetőek, mert hivatkozás történik rájuk ilyen eset lehet például a speciális áfát tartalmazó automatikusan létrejött vegyes naplós bizonylat – ezek a tételek csak a számlával együtt törölhetőek, önmagukban nem, ezeket mind ellenőrzi a program. Ha ilyen tételek kerülnek kiválasztásara a számla nélkül akkor a törlés során a program erről üzenetet küld:

Bizonylat nem törölhető

Könyvelésben automatikus árfolyam letöltés Forinttól eltérő alapdeviza esetén

Az MNB árfolyam letöltés a programunkban egy régen elérhető funkció. A mostani verzióval akkor is elérhető az automatikus árfolyam letöltés, ha Forinttól eltérő alapdeviza van beállítva a programban. Az árfolyam letöltést a Beállítások/Törzskarbantartások/Árfolyamok menüpontban lehet elvégezni, illetve a könyvelés ablakban is van erre lehetőség.

HUF árfolyam letöltés

Árfolyam letöltés


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések