Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

MNB árfolyam letöltése


MNB árfolyam letöltése

A 2014. januári verziótól lehetőség van a Kulcs-Könyvelés programban az MNB árfolyamok letöltésére.

Ennek használatához szükséges, hogy a Beállítások/Alapbeállítások/Egyéb menüponton belül az MNB árfolyamok letöltésének használata opció bekapcsolt állapotban legyen.

Amennyiben ez megvan, akkor a Beállítások/Törzskarbantartások/Árfolyamok menüpontban az MNB letöltés gombra kattintva kiválaszthatjuk, hogy melyik devizánkra szeretnénk az árfolyamokat letölteni. A letöltés a gazdasági évünk első napjától a rendszerdátum szerinti napig valósul meg, azokra a napokra, amelyekre még nem rögzítettünk árfolyamot.

Természetesen könyvelés közben is van lehetőségünk letölteni a hiányzó MNB árfolyamot. Amennyiben olyan napra könyvelünk devizás tételt, amelyikre még nem adtunk, nem töltöttünk le árfolyamot, akkor az árfolyam bekérő ablakon található ikon segítségével lehetőségünk van az arra a napra vonatkozó MNB árfolyam letöltésére. Amennyiben olyan napra szeretnénk lekérni az árfolyamot, amelyre az MNB nem, vagy még nem közölt árfolyamot, akkor a szóban forgó időpontra szóló utoljára közzé tett árfolyamot töltjük le.



Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések