Hogyan automatizálhatom könyvelésemet új szoftverem segítségével?


Gyorsabb, hatékonyabb adatrögzítés hibák nélkül? Előre kontírozott gazdasági események? Automatikus adatátadás? Kulcs-Soft szoftverekkel mindez megoldható! Néhány perces előzetes paraméterezést követően szoftverei automatikusan dolgoznak Ön helyett!

Kulcs-Soft, automatikusan hatékonyabb

Legnépszerűbb kiegészítő szoftverünk:
Adatátadó rendszer – az ideális megoldás

A Kulcs-Soft programokban rögzített adatok igény szerint mozgathatóak a szoftverek között. Legyen szó számlákról, pénztárbizonylatokról, tárgyi eszközöket érintő gazdasági eseményekről vagy bérkönyvelésről, az Adatátadó rendszer Ön helyett dolgozik!

Különböző telephelyeken történik a számlázás és a könyvelés? Nem probléma! A szoftver fájlos feladási lehetőséget is tartalmaz, melynek segítségével adatait e-mailben is elküldheti könyvelőjének!

Ügyviteli program vásárlását követően legfontosabb feladatunk: új szoftverünk paraméterezése, testreszabása a vállalkozásunkban kialakult (néha egészen egyedi) ügyviteli folyamatainknak megfelelően. Ezen az oldalon végigvezetjük Önt a feladási beállítások folyamatán.

Kulcs-Ügyvitel termékcsalád »

A főkönyvi feladások elkészítésével Ön nemcsak olyan fájlokat generálhat, melyeket a Kulcs-Soft Kulcs-Könyvelés Plusz programja könnyedén tud fogadni, hanem Excel fájlt is, melyet ha a könyvelőjének elküld, ő könnyedén tud dolgozni vele, bármilyen szoftvert is használjon.

Főkönyvi feladás beállításai »
Új főkönyvi feladás »
Főkönyvi feladások listája, feladásaink ellenőrzése »
Adatexport tetszőleges könyvelő porgramba történő feltöltéshez »

Kulcs-Bér termékcsalád »

Miért rögzítené kétszer adatait, ha automatikusan is megoldható az átadás? Bérkönyvelés fogadása a Soft Consulting  Babér programjából, főkönyvi feladás több szoftvergyártó cég könyvelő programjába!

Kulcs-Bér felad Kulcs-Könyvelésnek, további részletes információ »
Bérfeladáshoz szükséges kiegészítő lépések »

Kulcs-Készlet és Számla / Kulcs-Számla termékcsalád »

Feladó szoftverünk paraméterezését a Karbantartás / Beállítások menüpont Adatátadó rendszer oldalán kezdhetjük meg. Itt állíthatjuk be, ha egyszeres könyvelésbe szeretnénk feladni adatainkat, illetve itt adhatjuk meg a főkönyvi számokat, ha kettős könyvelésbe szeretnénk átadni számláinkat.

További részletes információ az előzetes paraméterezésről »
Számlák feladásához szükséges kiegészítő lépések »
Számlák átadása egyszeres könyvelésbe »

Készpénzes számlák azonnali bizonylatolása »

Készpénzes vásárlóink gyors, szakszerű kiszolgálását segíti a számlázó és a házipénztár szoftverek beállítható online szoftverkapcsolat. Csak a számlát kell kiállítanunk, a pénztárbizonylat automatikusan elkészül és nyomtatásra kerül. Egyszerű és pontos, néhány kattintással beállítható.

Készlet és Számla / Számlázó és Házipénztár Plusz online kapcsolata »
Azonnali bizonylatoláshoz szükséges kiegészítő lépések »

Pénztárbizonylatok feladása – Kulcs-Házi Plusz »

A varázsló futtatásával pénztárbizonylatainkat is egyszerűen feladhatjuk könyvelésünknek. A pénztárbizonylatok rögzítésekor beállíthatjuk a feladási főkönyvi számokat, továbbá megadhatjuk azt is, hogy a bizonylaton felvitt bruttó összegnek hány százalékos az áfa-tartalma.

További részletes információ az előzetes paraméterezésről »
Automatikus kontírozás, jogcímek alapján »
Pénztárbizonylatok feladásához szükséges kiegészítő lépések »
Pénztárbizonylatok átadása egyszeres könyvelésbe »

Kulcs-Tárgyi termékcsalád »

Tárgyi eszköz programunkban rögzített adatainkat könnyedén, egyszerűen átadhatjuk könyvelésünkbe. Ehhez nem kell mást tennünk, mint előzetesen beállítani szoftverünkben a különböző gazdasági eseményekhez tartozó kontír számlákat, majd eszközeink rögzítése közben pontosítjuk a főszámlák, illetve az ellenszámlák adatait, ha el szeretnénk térni a globális beállítástól.

További részletes információ az előzetes paraméterezésről »
Tárgyi eszközökkel kapcsolatos gazdasági események paraméterezése »

Adatátadás termékcsomagban »

Az Adatátadó rendszeren keresztül működő adatexport, adatimport a Kulcs-Soft szoftverek Plusz verzióinak kiegészítő szolgáltatása, elérését biztosítjuk továbbá szoftvercsomagjainkat választó ügyfeleink számára, Light típusú termékeket tartalmazó csomagokban is:

» Integrált könyvelői csomag,
» Mini Integrált Rendszer,
» régebben vásárolt, Light típusú Könyvelőcsomag (megszűnt).

További szoftverkapcsolatok az Adatátadó rendszerben »

Kulcs-Bér főkönyvi feladás modul »

Kulcs-Bér Kompakt és Prémium szoftvereink főkönyvi feladás modult is tartalmaznak, melynek segítségével a Kulcs-Könyvelés Plusz mellett más könyvelő programokba is megvalósítható a bérfeladás.

Ha további információra van szüksége, keresse Ügyfélszolgálatunkat a

(06-1) 336-5323-as

telefonszámon!

Babér felad Kulcs-Könyvelésnek »

Együtt szeretné használni a Soft Consulting Babér szoftverét és Kulcs-Könyvelés Plusz programot? Az Adatátadó rendszer segítségével ez is megoldható!

Egyedi adatátadó rendszer »

Egyedi adatátadó alkalmazásunk könnyedén átemeli más számlázó, vagy ügyviteli rendszerében keletkező adatait kettős könyvelési szoftverünk felé.

Kulcs-Könyvelés felad Kulcs-Házinak »
Kulcs-Egyszeres felad Kulcs-Házinak »

Pénztárbizonylatainkat kiállíthatjuk könyvelésünkből is. Akár kettős, akár egyszeres könyvelést vezetünk, a pénztárban könyvelt tételek egyszerűen feladhatóak Kulcs-Házi Plusz programunkba. Hasznos segítség, ha pénztárbizonylatokat vagy időszaki pénztárjelentést szeretnénk nyomtatni, továbbá az átadott időszak napi záróegyenlegeinek havi átlagát is automatikusan megjeleníthető a szoftverrel.

Gyakran ismétlődő gazdasági események automatikus kontírozása »

Könyvelő programunk eseménykönyvelés modulja hasznos segítséget nyújt a gyakran ismétlődő gazdasági események gyors, hatékony rögzítésében. Az eseménytörzs tetszőlegesen bővíthető, igény szerint akár az összes, vállalkozásunknál előforduló gazdasági eseményt definiálhatjuk előre.

Pénztárbizonylatok automatikus kontírozása jogcímek alapján »

A készpénzes bevételeink, kiadásaink jogcímeihez kapcsolódóan automatikusan kontírozhatjuk tételeinket. Paraméterezése csak néhány kattintás!

Részletes információ a funkció használatáról »

Legnépszerűbb szoftverkapcsolatok:

Főkönyvi feladás készítése a Kulcs-Ügyvitelben »
Kulcs-Ügyvitel felad Kulcs-Könyvelésnek »
Kulcs-Bér felad Kulcs-Könyvelésnek »
Kulcs-Készlet / Számla felad Kulcs-Könyvelésnek »
Kulcs-Készlet / Számla felad Kulcs-Házinak »
Kulcs-Tárgyi felad Kulcs-Könyvelésnek »

Következő lépés a hatékonyság felé:

Hogyan tartsam nyilván tárgyi eszközeimet?


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info