Első lépések, ismerkedés a Kulcs-Könyvelés szoftver felépítésével


Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket, így ezzel Ön már meg is tette az első lépést a hatékonyság felé. Dinamikusan működő, logikus felépítésű szoftvert választott, használatával új lendületet adhat vállalkozásának. Ezen az oldalon bemutatjuk a rendszer általános funkcióit, végigvezetjük Önt a szoftver induló beállításának folyamatán.

Kulcs-Soft, a biztos megoldás

Navigáció a programban »

A programképernyő tetején található a menüszalag, amely a program fő menüpontjait tartalmazza. Ha a fő menüpontokra kattintunk, a kategóriába tartozó programfunkciók közül válogathatunk.

A funkciókat a menüszalagon található ikonokra kattintva érhetjük el: a rögzítési panelek és az adatokat tartalmazó listák új képernyőkön jelennek meg. A panelek tetején különböző eszköztárak találhatóak, ezek segítségével érhetjük el a legfontosabb kapcsolódó műveleteket.

Dokumentumainkat elektronikusan is tárolhatjuk, e-mailben is továbbíthatjuk, ebben lehet segítségünkre a nyomtatási képernyők tetején elérhető PDF-export funkció. Ugyanitt navigációs eszköztár is található, használatával lapozgathatunk listáink oldalai között.

Törzsadatok feltöltése »

Mielőtt élesben kezdjük használni a szoftvereket, érdemes időt szánni a törzsadatok feltöltésére. Ezekkel a beállításokkal cégünk ügyviteli folyamatainak megfelelően paraméterezhetjük szoftverünket, itt töltjük fel az általános adatokat. A testreszabást a számlatükörrel célszerű kezdeni, majd a karbantartási, illetve a beállítási menüpontokban finomíthatjuk szoftvereink működését.

Paraméterezhető Excel-export »

Listáinkat a Microsoft Excel programjába is exportálhatjuk, így adataink egyedi igények szerinti utólagos feldolgozása is megoldható.

Kérdése van a program kezelésével kapcsolatosan?

Helyzetérzékeny súgónk az [F1] funkcióbillentyűvel érhető el, azonnal megmutatjuk Önnek az aktuálisan használt programfunkcióra vonatkozó legfontosabb instrukciókat. Folyamatosan frissülő Tudásbázisunkban részletesen olvashatja programkezelési megoldásainkat, melyeket gyakorlati példákon keresztül mutatunk be (a Tudásbázis eléréséhez internetkapcsolat szükséges).

Alapparaméterezés, kezdeti lépések »

Hogyan optimalizáljam Könyvelő programom működését? »
Hogy állítsam be tárgyi eszköz nyilvántartó szoftveremet? »
Hogy paraméterezzem Kulcs-Házi szoftveremet? »
Most kezdem használni Kulcs-Egyszeres szoftveremet, merre induljak? »
 Hogyan állítsam be Kulcs-EVA szoftveremet? »

Következő lépés a hatékonyság felé:

Hogyan automatizálhatom könyvelésemet új szoftverem segítségével?


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info