PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Elveszett a Rendszergazda-jelszó? – Adatbázis-javítási megoldások – Minden Kulcs-Soft Program


Nem tudok belépni a programba, Rendszergazda jelszóként sem a kulcsot, sem a Kulcs12345-öt, sem a módosított jelszót nem fogadja el, nem enged belépni. Mit tudok tenni?

A módosított jelszó utólagosan nem nyerhető ki a programból, ezért ha a módosított jelszó elveszett, ügyfélszolgálati segítségnyújtás keretében kérhető a jelszó visszaállítása alapértelmezésre. Ügyfélszolgálatunk rövid átfutási idővel, e-mailben küldi a javító progamot, amelyet ha lefuttatunk a szervergépen, a felmerült probléma megszűnik. A szolgáltatás díjáról weboldalunkon* tájékozódhat. Adatbázis-javítási igényét, kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunknak!

Hűségkedvezményét automatikusan jóváírjuk. A javítás díjáról pro forma számlát küldünk, ennek kiegyenlítése után küldjük a javító programot. Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat!

*A mindenkori szolgáltatási árainkról a weboldalunkon tájékozódhat. Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére az adatbázis átvizsgálási és javítási óradíj a hivatalos szolgáltatási árlistán feltüntetett díjak kétszerese.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések