- Kulcs-Könyvelés Tudásbázis - https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ -

Elveszett a Rendszergazda-jelszó? – Adatbázis-javítási megoldások – Minden Kulcs-Soft Program

Közzétette: Admin az alábbi csoportokban: * Adatbázis-javítási megoldások *,* Adatbázis-javítási megoldások *,* Adatbázis-javítási megoldások *,Adatbiztonsági beállítások,Adatbiztonsági beállítások,Adatbiztonsági beállítások,Adatbiztonsági beállítások,Egyszeres könyvelés,Házipénztár,Karbantartás,Karbantartás,Karbantartás,Karbantartás,Kettős könyvelés,LIGHT,LIGHT,LIGHT,PLUSZ,PLUSZ,PLUSZ,Tárgyi eszköz

Kérjük, gondoljon a környezet védelmére,
mielőtt kinyomtatja ezt az oldalt.




Nem tudok belépni a programba, Rendszergazda jelszóként sem a kulcsot [1], sem a Kulcs12345-öt [1], sem a módosított jelszót nem fogadja el, nem enged belépni. Mit tudok tenni?

A módosított jelszó [2] utólagosan nem nyerhető ki a programból, ezért ha a módosított jelszó elveszett, ügyfélszolgálati segítségnyújtás keretében kérhető a jelszó visszaállítása alapértelmezésre. Ügyfélszolgálatunk rövid átfutási idővel, e-mailben küldi a javító progamot, amelyet ha lefuttatunk a szervergépen, a felmerült probléma megszűnik. A szolgáltatás díjáról weboldalunkon [3]* tájékozódhat. Adatbázis-javítási igényét, kérjük, jelezze [4] Ügyfélszolgálatunknak!

Hűségkedvezményét automatikusan jóváírjuk. A javítás díjáról pro forma számlát küldünk, ennek kiegyenlítése után küldjük a javító programot. Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat!

*A mindenkori szolgáltatási árainkról a weboldalunkon [3]tájékozódhat. Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére az adatbázis átvizsgálási és javítási óradíj a hivatalos szolgáltatási árlistán feltüntetett díjak kétszerese.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


A cikk a Kulcs-Könyvelés Tudásbázis: https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/ Tudásbázisban olvasható.

A cikk elérhető az https://tudasbazis.kulcs-soft.hu/konyvelo-programok/4733/elveszett-a-rendszergazda-jelszo-adatbazis-javitasi-megoldasok-minden-kulcs-soft-program/ címen.

URLs in this post:

[1] kulcsot: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/?p=1479&rendszergazda-jelszo-minden-kulcs-soft-program

[2] módosított jelszó: http://www.kulcs-soft.hu/blog/konyvelo-programok/?p=6856

[3] weboldalunkon: http://www.kulcs-soft.hu/szolgaltatasok#szolgaltatasi-dijak

[4] jelezze: http://www.kulcs-soft.hu/index.php?p=ugyfelszolgalat/kerdezzen

Copyright © 2012 Könyveléshez kapcsolódó szoftverek. Minden jog fenntartva.