Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2010. október – Egyszeres könyvelő program


Megjelent!

Kulcs-Egyszeres frissítés

2010. október 18.

LIGHT / PLUSZ különbségek megszüntetése

A 2010. októberi verziótól megszűnik a Kulcs-Egyszeres LIGHT és PLUSZ változatai közötti különbség, ennek következtében az eddig LIGHT termékkel rendelkező Ügyfeleink is a program teljes funkcionalitását használhatják. Például az áfa-törzs szabadon bővíthető, az időszakok lezárhatóak lesznek és a kipontozások kezelése is elérhetővé válik.

Nyomtatási sémák – még egyszerűbben

Sok Ügyfelünk kívánságát elégítjük ki azzal fejlesztéssel, mely lehetővé teszi egy adott cég nyomtatási sémáinak lementését és egy tetszőleges másikba töltését. Ez különösen több cég könyvelését végzők számára lehet hasznos, mivel így a kívánt beállításokat elegendő csak egyszer elvégezni, majd a Nyomtatási séma mentése és a Nyomtatási séma visszatöltése funkcióval ezeket könnyedén átvihetjük a többi cégbe is.

Megújult interaktív jobboldali ikonsor

Egyszeres könyvelő programunk új verziójában régi statikus jobb oldali gombsorunkat dinamikusra cseréltük, így verziófrissítés nélkül juttathatjuk el ügyfeleinkhez a számukra fontos információkat. (Pl.: Friss törvényi változásokról készült Tudásbázis bejegyzésünk megjelenését).

MS SQL 2005 támogatás

A 2010. októberi verziótól kezdve teljes telepítőink Microsoft SQL 2005 SP2 adatbázismotort telepítenek.A váltásnak köszönhetően még modernebb és még biztonságosabb adatbázismotorra bízhatja fontos adatait. További érv a váltás mellett, hogy a Microsoft SQL 2005 már kompatibilis az újabb operációs rendszerekkel is (pl. Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7).


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések