PLUSZ programfunkció,Könyvelőcsomag LIGHT, Mini Integrált Rendszer
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Számlatükör átvétele Kulcs-Könyvelésből Kulcs-Tárgyi programba


Tárgyi eszköz programban rögzített tranzakciókat egyszerűen feladhatjuk az Könyvelő programba. Ehhez elsőként a Tárgyi eszköz programot kell az adatátadásra előkészítenünk, annak megfelelően beállítanunk. A Tárgyi eszköz nyilvántartásban elsőként a Karbantartás menü / Beállítások menüpontjában, a Feladás fülön állíthatjuk be a program Könyvelő programmal való kapcsolatát. Ebben a bejegyzésben a számlatükör importálási lehetőségeit tárgyaljuk.

Első lépésként kérjük le a számlatükröt a Tárgyi eszköz programból, a Nyilvántartás menü / Főkönyvi számok menüpontjának kiválasztásával. Új főkönyvi számot az (Új) ikonra kattintva vihet fel. A számlatükör LIGHT programverzióban is elérhető, szabadon bővíthető.

Ha a Tárgyi eszköz és a Könyvelő program ugyanazon a számítógépen lett telepítve, a számlatükröt importálhatjuk is a Könyvelő programból. Ehhez kérjük le a számlatükröt (Nyilvántartás menü / Főkönyvi számok menüpont), a Művelet menüből válasszuk az Importálás lehetőséget, a megjelenő panelen adjuk meg, hogy mely cég mely évéből szeretnénk átvenni a főkönyvi számokat, majd kattintsunk az Indítás gombra.

Kérje le a számlatükröt a számlázó programból, a Karbantartás menü / Főkönyvi számok menüpontjának kiválasztásával. Új főkönyvi számot az Új ikonra kattintva vihet fel
1. kép, összesen: 5.

Kérje le a számlatükröt a számlázó programból, a Karbantartás menü / Főkönyvi számok menüpontjának kiválasztásával. Új főkönyvi számot az Új ikonra kattintva vihet fel

A számlatükör importálási lehetőség LIGHT programverzióban is elérhető, ha a Tárgyi eszköz program mellett (ugyanazon a számítógépen) Kulcs-Könyvelés is lett telepítve.

Az adatátadási folyamatot a Karbantartás menü / Adatátadó rendszer futtatása menüponttal indíthatjuk el. Az adatátadási ellenőrzés során előforduló figyelmeztetésekről, valamint azok jelentéseiről bővebb információ ezen az oldalon olvasható, a feladás menetéről részletes instrukciók itt találhatóak.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések