LIGHT / PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Elfelejtette beállítani feladási főkönyvi számait? – Adatbázis-javítási megoldások – Tárgyi eszköz program


Szerettem volna feladni adataimat a könyvelés felé, de több eszköznél azt a figyelmeztetést kaptam, hogy hiányos főkönyvi szám adatok, nincs kitöltve a szükséges főkönyvi szám. Hogy tudom ezeket a főkönyvi számokat utólagosan beállítani a szoftverben?

Az adatátadáshoz kapcsolódó főkönyvi számokat az eszközök rögzítése előtt célszerű kitölteni a beállítások között, a leírás alapján. Ha eszközrögzítés előtt elfelejtettük beállítani ezeket a főkönyvi számokat, a probléma utólagosan is orvosolható: ehhez elsőként kérjük le eszközeink listáját a Nyilvántartás / Eszközök menüpontból. Az eszközökön történő dupla kattintással nyithatjuk meg módosításra az eszközöket. Kattintsunk a Feladás (főkönyvi számok) fülre (itt már láthatóak a szoftver által automatikusan felkínált számlaszámok), majd nyomjunk OK gombot. Ezt a műveletet ismételjük meg minden problémás eszközön.

Nagy méretű adatbázis esetén a törzsadat-beállításokat adatbázis-szinten célszerű kezelni, ezzel a módszerrel a hiányzó főkönyvi számok feltöltése automatizálható. Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek a hiányzó főkönyvi számok beállításában.

Választható konstrukciók:

1-5 cég adatainak javítása 1 óradíj*
6-10 cég adatainak javítása 2 óradíj*
11 vagy több cég adatainak javítása egyedi árajánlat alapján.

Hűségkedvezményét automatikusan jóváírjuk. A javítás díjáról pro forma számlát küldünk, ennek kiegyenlítése után küldjük a javított állományt. Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat!

*A mindenkori szolgáltatási árainkról a weboldalunkon tájékozódhat. Terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleink részére az adatbázis átvizsgálási és javítási óradíj a hivatalos szolgáltatási árlistán feltüntetett díjak kétszerese.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések