LIGHT / PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Kulcs-Tárgyi LIGHT / PLUSZ változatainak eltérései


Legyen mindig naprakész!

Egy vállalkozás esetében nincs helye feledékenységnek, nagyvonalúságnak, pontatlanságnak, hiszen szigorú szabályok szerint működő gazdasági egységről van szó. A tulajdonosoknak és vezetőknek pontos és naprakész információra van szükségük cégük helyzetéről. A Kulcs-Tárgyi tárgyi eszköz program segítségével a tárgyi eszközök és az immateriális javak tekintetében már nem lesz probléma a pontos és naprakész információk megszerzése.

Válassza az Ön cégének megfelelő verziót!

 Kulcs-Tárgyi LIGHT  Kulcs-Tárgyi PLUSZ
Válassza Kulcs-Tárgyi LIGHT termékünket, ha a tárgyi eszközök és az immateriális javak nyilvántartását és a hozzájuk kapcsolódó értékcsökkenések és leggyakoribb tranzakciók elszámolását kívánja a tárgyi eszköz programban megvalósítani.

Válassza Kulcs-Tárgyi PLUSZ termékünket, ha a tárgyi eszközök és az immateriális javak csoportos vagy egyedi nyilvántartását és a hozzájuk kapcsolódó, paraméterezhető módszerekkel megállapított értékcsökkenéseket és egyéb tranzakciók elszámolását kívánja a tárgyi eszköz programban megvalósítani.

LIGHT
Főbb funkciók
PLUSZ
Főbb funkciók
A Light verzió funkcióin felül:
» Normál és kis értékű tárgyi eszközök, immateriális javak kezelése.
» Számviteli és a Társasági adótörvény szerinti amortizáció nyilvántartása lineáris és nulla százalékos értékcsökkenési terv beállítás lehetőségével, az elszámolt értékcsökkenések éves gyakorisággal történő kimutatásával.
» Aktiválási dátum és értékcsökkenési beállítások alapján automatikus értékcsökkenés számítás, amely napra pontosan lekérdezhető és a felhasználó által megadott – a program használatba vétele előtt – elszámolt értékcsökkenési összeget is kezeli.
» Tárgyi eszközhöz kapcsolódó leggyakoribb tranzakciók (ráaktiválás, terven felüli értékcsökkenés, selejtezés és kivezetés) egyszerű könyvelése.
» Tárgyi eszközök és a nyilvántartott tranzakciók, valamint könyv szerinti értékcsökkenési lista paraméterezhető formátumban történő elkészítése és nyomtatása.
» Tárgyi eszköz karton elkészítése az eszközök adatai alapján.
» Elektronikus formátumú felhasználói kézikönyv és helyzetérzékeny súgó.
» Internetről letölthető frissítő verziók.
» Online Tudásbázis.
» Csoportos tárgyi eszköz kezelés.
» Számviteli és a Társasági adótörvény szerinti amortizáció nyilvántartása degresszív és egyedi értékcsökkenési terv beállítás lehetőségével.
» Az egyes eszközök leírási kulcsának és maradványértékének módosítási lehetősége, valamint cégen belül az értékcsökkenés gyakoriságának átállítási lehetősége.
» Tárgyi eszközhöz kapcsolódó további tranzakciók (leaktiválás, értékhelyesbítés, visszaírás, átvezetés) egyszerű könyvelése.
» Kalkulált értékcsökkenési listák paraméterezhető formátumban történő elkészítése, nyomtatása és exportálása.
» Tárgyi eszköz tükör kezelése, tárgyi eszközökhöz kapcsolódó további bizonylatok (állományba vételi bizonylat, leltárlista) előállítása az eszközök adatai alapján.
» A tárgyi eszköz program felhasználói tevékenységének naplózása, jogosultsági szabályozása.
» Könyvelendő tranzakciók adatainak átadási lehetősége főkönyvi könyvelő programunkba.
» Internetről letölthető frissítő verziók.
» Online Tudásbázis.
» Online ügyfélszolgálati tanácsadás.
» Telefonos ügyfélszolgálati tanácsadás.

Információ

Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések