Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2024. március – Kulcs-Könyvelés


Megjelent!

Kulcs-Könyvelés frissítés

2024. március 20.

Elérhető a 2329-es nyomtatvány kitöltése

A Könyvelő program márciusi verziójával elérhetővé vált a 2329-es nyomtatvány kitöltésének lehetősége, elérésére az Adatszolgáltatás/Társasági adóbevallás/2329-es nyomtatvány menüpontból van lehetőség, a Könyvelő program Plusz verziójában.

2329-es nyomtatvány - Menüpont

A Társasági adóbevallás elkészítéséhez kapcsolódó leírás ide kattintva érhető el.

Elérhető a 2401-es nyomtatvány kitöltése

A Könyvelő program márciusi verziójával elérhetővé vált a 2401-es nyomtatvány kitöltésének lehetősége, elérésére az Adatszolgáltatás/Cégautóadó bevallás/2401-es nyomtatvány menüpontból van lehetőség, a Könyvelő program Plusz verziójában.

2401-es nyomtatvány - Menüpont

A Cégautóadó bevallás elkészítéséhez kapcsolódó leírás ide kattintva érhető el.

Adatlefúrás a Deviza analitikában

A Könyvelő szoftver adatlefúrás funkciójának segítségével egyszerűbb, gyorsabb a könyvelt tételek ellenőrzése és módosítása. A márciusi verzióban már a deviza analitikán is lehetséges a funkció használta, így a könyvelt adatok már a listáról megnyithatók, módosíthatók.

A deviza analitika menüpontban lekért listán az adott könyvelési tétel sorára duplán kattintva nyitható meg a módosítás könyvelési ablak.

Adatlefúrás a Deviza analitikán

Részlegszám, Munkaszám és Projekt adatok megjelenítése a kipontozó ablakban

Bank és Pénztár rögzítése során a számlák kiegyenlítésekor a felugró ablakban megjelenő szűrőre kattintva, listázhatók a szűrés szerinti kiegyenlítetlen számlák. A kiegyenlítetlen számlák ablaka a Részlegszám, a munkaszám és a projekt oszlopokkal bővült, melyek használatával könnyebb a bizonylatok közötti keresés.

RMP - Kiegyenlítetlen számlák

Új külsőt kapott az alsó navigációs sáv

A Könyvelő szoftver alsó navigáció sávja új külsőt kapott. A módosításra technikai okokból volt szükség, a gombok működése és elhelyezkedése változatlan.

Alsó navigációs sáv új külseje

Hibajavítások

A márciusi verzió tartalmaz több hibajavítást is.

a) A Könyvelt adatok ellenőrzése menüpontban, ha lefuttatásra került a devizás számlák átértékelésére vonatkozó ellenőrzés, akkor a kapott lista olyan számlákat is tartalmazott, melyek kiegyenlítettek voltak. A márciusi verzió telepítésével az ellenőrző lista már csak az átértékelésre váró kiegyenlítetlen bizonylatokat jeleníti meg.

b) Az Ügyféltörzsben a külföldi bank rögzítésekor a bank nevét nem mentette el a szoftver. A márciusi verzió telepítésével rögzíthetők a külföldi bankok, a probléma elhárításra került.

c) A Bank és Pénztár grafikon esetén nyitást követően nullázásra kerültek az egyenlegek, illetve devizás bank esetén téves értékek jelentek meg. A márciusi verzió telepítését követően a grafikon mindig az adott évi bank és pénztár egyenleget mutatja, a bank és pénztár devizájában, tekintettel arra, hogy ez egy riport funkció, mellyel az adott érték gyors ellenőrzéséhez nyújt segítséget a szoftver.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések