PLUSZ programfunkció
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Mutatók paraméterezése – Könyvelő program


Vállalkozásunk múltbeli tevékenységének elemzéséhez, jövőbeli tendenciák meghatározásához hasznos segítséget nyújt a gazdasági mutatók lekérdezési lehetősége.

A szoftver Plusz változata alapértelmezetten tartalmazza a leggyakrabban használt gazdasági mutatószámok képleteit, ezeket a Zárás és nyitás / Beállítások menüpontban, a Mutatók fülön tekinthetjük meg, továbbá itt van lehetőség a mutatók módosítására is. A paraméterező ablakot célszerű lehet kitenni teljes képernyőre, így átláthatóbb lesz a táblázat.

Kattintsunk duplán a paraméterezni kívánt sorra, vagy nyomjuk meg a Tulajdonságok gombot. Ekkor a kiválasztott mutató egyedi képernyője jelenik meg, ahol számos beállítási lehetőséget találunk. Az Általános oldalon a mutatók típusát és a számítások pontosságát adhatjuk meg: hány tizedesjegy pontossággal szeretnénk megjeleníteni az eredményeket.

A mutatók számítása a Képlet oldalon beállítottak szerint történik. Módosítás esetén beszámolóink kiválasztott sorait helyettesíthetjük az aktuális számítási képletbe.

A nyomtatás formázása is soronként állítható be: félkövér kiemelés, alsó vastagított vonal, megszakított táblázat, lapdobás, elrejtés – arra a mutatóra vonatkozóan, amelyen bekattintottuk a kívánt opciót.

Felhasználó felület: itt tölthetjük fel az adott mérlegsorok angol és német megnevezéseit.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések