Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2022. november – Kulcs-Könyvelés


Megjelent!

Kulcs-Könyvelés frissítés

2022. november 10.

Könyvelés Standard funkcióbővítés

A Könyvelés program Standard verziója az alábbi – Plusz verzióban már elérhető, – funkciókkal bővült.

Korosított vevő-szállító kimutatás: A Listák menüpontból lekérdezhetők a kimutatás segítségével periódusokra bontva a kintlévőségek. A periódusoknak megfelelő piros oszlopokban jelennek meg a késedelmes kintlévőségek, a zöld oszlopokban pedig azok a kintlévőségek jelennek meg, melyeknek még nem járt le a fizetési határidejük, azaz nem lejárt kintlévőségek.

Készpénz felvét/befizetés automatikus könyvelése: A Beállítások/Alapbeállítások/Cégfüggő beállítások/Készpénzes tételek menüpontban elérhetővé vált Standard verziójú szoftver esetén is a Készpénz felvét/befizetés főkönyvi szám megadásának lehetősége. Amennyiben a főkönyvi szám beállításra kerül, majd a beállított főkönyvi számra történik könyvelés bank vagy pénztár naplóban, úgy az ellentétes könyvelése megtörténik a megfelelő naplóban (banki tétel rögzítése esetén pénztár felajánlás történik és így fordítva.)

Fizetési felszólító: A Listák/Levelezés menüpontban elérhetővé vált Standard verzió esetén is a Fizetési felszólítás készítésének lehetősége. A fizetési felszólításhoz kapcsolódó beállítások, illetve a sablon levél szerkesztése a Beállítások/Levelezés beállítása/Fizetési felszólítás menüpontban érhető el.

Egyenlegközlő: A Listák/Levelezés menüpontban elérhetővé vált az Egyenlegközlő készítésének lehetősége is. Az egyenlegközlőhöz kapcsolódó beállítások, illetve a sablon levél szerkesztése a Beállítások/Levelezés beállítása/Egyenlegközlő menüpontban érhető el.

Kiválasztott adatbázisok frissítése és Összes adatbázis frissítése: A Karbantartás menüpontban a szoftver legújabb verziójában már Standard verzióban is könnyedén lefuttatható az Összes vagy akár pár kiválasztott adatbázisra az adatbázis frissítés. A funkciók használata  a szoftverfrissítések letöltését és telepítését követően javasolt.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések