Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2022. november – Tárgyi program


Megjelent!

Kulcs-Tárgyi frissítés

2022. november 10.

verziótájékoztató

Tárgyi Light funkcióbővítés

A Tárgyi eszköz program Light verziója az alábbi – Plusz verzióban már elérhető, – funkciókkal bővült.

Hely kategóriák kezelése: Az eszközök a frissítést követően már nem csak Eszköz kategóriával láthatók el, Hely kategóriák megadására is lesz lehetőség Light verzióban. A Karbantartás/Beállítások/Cégfüggő beállítások/Kategóriák menüpontban adható meg a Hely kategóriák megnevezése, majd a Nyilvántartás/Hely kategóriák menüpontban vihetők fel a kategóriák.

Leltár lista: A Kimutatások menüpontban lekérdezhető Leltár lista a tárgyi eszközök leltározásban nyújt segítséget.

Leltárak listája: A Karbantartás menüpontban elérhető Leltárak listája segítségével a Tárgyi eszköz programban vezethető a leltározási folyamat, a menüpontban nyitott leltárívek elmenthetők. Fontos! Vonalkódolvasó használata a leltározási folyamat során továbbra is csak Plusz verziójú Tárgyi eszköz program esetén érhető el.

Új tranzakciók:

Leírási kulcs változás tranzakció: A tárgyi eszköz értékcsökkenési leírási kulcsának módosítása vihető fel a tranzakció segítségével. A tranzakció dátuma után a szoftver a módosított értékcsökkenési leírási kulccsal számol.

Visszaírás tranzakció:Amennyiben a terven felüli értékcsökkenés okai már nem, illetve csak részbe állnak fenn a terven felüli értékcsökkenési leírást meg kell szüntetni a már elszámolt terven felüli értékcsökkenés csökkentésével. A Visszaírás tranzakció rögzítésével lehet csökkenteni a már elszámolt terven felüli értékcsökkenés összegét. Fontos! A Light verzió korábban nem tartalmazta a Visszaírás tranzakciót, így a Karbantartás/Beállítások/Feladás fülön,valamint az eszköz adatlapjának Feladás (főkönyvi számok) fülén pótolni szükséges a Visszaírás tranzakcióhoz kapcsolódó főkönyvi számot.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések