Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2022. január – Kulcs-Könyvelés


Megjelent!

Kulcs-Könyvelés frissítés

2022. január 11.

Nyitó Áfa tételek megjelölése Módosított bizonylatként

A Könyvelő program januári verziójában lehetőség van azon Nyitó Áfa tételek Módosított bizonylatként történő megjelölésére is a Módosító számla/Eltérő számlaérték menüpontban, melyek a Nyitott Áfa tételek nyitása funkcióval kerültek átnyitásra a tárgyévbe. A kiválasztáshoz nem kell az „Előző évekkel” opciót használni, mivel maga az Áfa tétel a tárgyévben kerül az Áfa bevallásban kezelésre. A jelölést és az Áfa zárást követően a bizonylatpár megjelenik mind a Tételes belföldi Áfa összesítő jelentésen, mind a 65-ös bevallás M-es lapjának korrekciós oldalain.

Módosított számla kiválasztása - Nyitott Áfa térelek nyitása

Nyitott Áfa tételek nyitása – Részleg-, Munkaszám és Projekt adatok

A Nyitott Áfa tételek nyitása funkcióval a tárgyévbe átnyitott Áfa tételek mellett megjelennek az előző évben a tételekhez megadott részleg-, munkaszám és projekt adatok is.

A részleg-, munkaszám és projekt adatokra ezen tételek esetén is a megszokott módon lehet szűrést végezni az Áfa-listákon.

Bankszámlakivonat importerben az automatikus bizonylat kiegyenlítés Ügyfél kiválasztást követően

Ügyfél kiválasztást követő automatikus bizonylat kiegyenlítés esetén a kurzor az adott értéknap első tételére ugrott. Ezen működést Ügyfeleink kérésére módosítottuk, melynek értelmében a Könyvelő program új verziójában már az automatikus bizonylat kiegyenlítést követően a fókusz az adott soron marad.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések