Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2022. január – Adatátadó rendszer


Megjelent!

Kulcs-Adatátadó frissítés

2022. január 11.

2022. január/2-es verzió kiadásra került 2022. február 10-én.
Forinttól eltérő alapdevizával rendelkező cégek esetén a bér feladás tételei nem megfelelő árfolyammal rögzültek a Könyvelő programba. Az Adatátadó rendszer legfrissebb verziójával a probléma elhárításra került.

Feladás a Kulcs-Bér 2022-ből a Kulcs-Könyvelés programba

A Kulcs-Adatátadó új verziójában elérhetővé vált a Kulcs-Bér 2022 és a Kulcs-Könyvelés program közötti adatátadási lehetőség.

Kulcs-Bér 2022 felad Kulcs-Könyvelésnek

A Főkönyvi Adatimporterben az adategyeztetés során kiválaszthatók azon Áfa-kulcsok, melyek az Áfa törvény 153/C. § alapján jóváíró Áfa-kulcsnak minősülnek

A Könyvelő program Beállítások/Törzskarbantartások/Kimenő Áfa-kulcsok menüpontjában, Áfa-kulcs rögzítésekor lehetőség van bejelölni, hogy az adott Áfa-kulcs az Áfa törvény 153/C. § alapján kiválasztható legyen szállító naplós bizonylat rögzítése esetén.

A Főkönyvi Adatimporter új verziójában a jóváíró bizonylatok ellenőrzése során, az adategyeztető ablakban lehetőség van kiválasztani a felvitt Jóváíró Áfa-kulcsot.

Ezen Áfa-kulcsok használata esetén a „Továbbiakban erre cserélje le az összes ugyanilyen problémás tételt” funkció nem elérhető.

Adategyeztetés - Jóváíró Áfa-kulcs


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések