Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2021. december – Egyszeres program


Megjelent!

Kulcs-Egyszeres frissítés

2021. december 08.


Tájékoztatás! Ügyfélszolgálatunk e-mail címe megváltozott

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy Ügyfélszolgálatunk e-mail címe megváltozott. A könyvelő programcsaláddal kapcsolatos kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk a konyveles@kulcs-soft.hu e-mail címen érhető el ezentúl. Jövőbeli megkereséseiket kérjük a megjelölt e-mail címre szíveskedjenek megküldeni.
Elérhetőségeink a program Súgó/Névjegy menüpontjában is megtalálhatók:

Egyszeres_Névjegy

A bér programokkal kapcsolatos megkereséseiket a ber@kulcs-soft.hu e-mail címre, számlázó programmal kapcsolatos kérdéseiket pedig az ugyvitel@kulcs-soft.hu e-mail címre szíveskedjenek megküldeni.

Új funkció! – Új felhasználó létrehozása során a jogosultságok rögzítése egy már meglévő felhasználónál beállítottak alapján

A Karbantartás/Adatbiztonsági beállítások menüpontban lehetőség van felvinni a Kulcs-Egyszeres programban különböző felhasználókat, melyeket egyedi jogosultsággal lehet ellátni. Az Egyszeres program új verziójában lehetőség van az új felhasználó létrehozásakor a jogosultság beállításokat egy már meglévő felhasználó beállításaiból másolni.

Új felhasználó jogosultságinak másolása egy már meglévő felhasználónál beállítottak alapján

Az Áfa összerendelés funkció kibővítése a NAV Online Számlaimporter modulban

Ha az Online Számla rendszeréből olyan számlák kerülnek letöltése Bevétel vagy Kiadás oldalon, melyek az Áfa adatok tekintetében Hatályon kívüliség kóddal vannak ellátva, úgy ezen kódokra vonatkozólag a Törzsek/NAV online számlaimport/Áfa összerendelések menüpontban lehetőség van Áfa összerendelést létrehozni.

Áfa összerendelés_Hatályon kívüliség kódja

A Hatályon kívüliség kódja, valamilyen Áfa hatályán kívüli gazdasági eseményt jelöl, így csak 0%-os Áfa-kulcs választható ki ezen összerendelés esetén.

Az Áfa összerendelés felrögzítését a bizonylatok beolvasását megelőzően javasolt megtenni.

A Hatályon kívüliség kódjainak jelentéséről a onlineszamla.nav.gov.hu oldalon tájékozódhatnak a Technikai információk/Dokumentációk menüpontban:

NAV_Hatályon kívüliség kódja


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések