Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2021. december – Tárgyi program


Megjelent!

Kulcs-Tárgyi frissítés

2021. december 08.

verziótájékoztató

2021. december/2-es verzió kiadásra került 2021. december 09-én.
A Kimutatások/Leltár lista lekérdezése során érkező hibaüzenet került megszüntetésre a verzióban.

Tájékoztatás! Ügyfélszolgálatunk e-mail címe megváltozott

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy Ügyfélszolgálatunk e-mail címe megváltozott. A könyvelő programcsaláddal kapcsolatos kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk a konyveles@kulcs-soft.hu e-mail címen érhető el ezentúl. Jövőbeli megkereséseiket kérjük a megjelölt e-mail címre szíveskedjenek megküldeni.
Elérhetőségeink a program Súgó/Névjegy menüpontjában is megtalálhatók:

Tárgyi_Névjegy

A bér programokkal kapcsolatos megkereséseiket a ber@kulcs-soft.hu e-mail címre, számlázó programmal kapcsolatos kérdéseiket pedig az ugyvitel@kulcs-soft.hu e-mail címre szíveskedjenek megküldeni.

Új funkció! – Új felhasználó létrehozása során a jogosultságok rögzítése egy már meglévő felhasználónál beállítottak alapján

A Karbantartás/Adatbiztonsági beállítások menüpontban lehetőség van felvinni a Kulcs-Tárgyi Plusz verziójú programban különböző felhasználókat, melyeket egyedi jogosultsággal lehet ellátni. A Tárgyi eszköz program új verziójában lehetőség van az új felhasználó létrehozásakor a jogosultság beállításokat egy már meglévő felhasználó beállításaiból másolni.

Új felhasználó jogosultságinak másolása egy már meglévő felhasználónál beállítottak alapján

Új funkció! – Terv szerinti értékcsökkenés összehasonlító lista

Az adóalap növelő és csökkentő tételek ellenőrzéséhez a Tárgyi eszköz program legújabb verziójában egy új listát érhetnek el a Kulcs-Tárgyi Plusz verzióval rendelkező Ügyfeleink.

A Kimutatások/Értékcsökkenési lista/Terv szerinti écs. összehasonlító lista menüpontra kattintva először egy szűrőablak jelenik meg, melyen beállítható, hogy melyik két definíciót szeretnénk összehasonlítani. Az első sorban kiválasztott definíció lesz az elsődleges adat, az eltérés összege ehhez az adathoz viszonyítva kerül kiszámításra.

A szűrőablakban lehetőség van továbbá csoportosítási beállításokra, illetve egyéb szűrőfeltételek megadására is.

Terv szerinti écs. összehasonlító lista

A szűrési feltételek beállítását követően az Ok gomb megnyomásával lekérdezhető az összehasonlító lista, mely Excelbe és PDF-be exportálható, valamint kinyomtatható.

Terv szerinti écs. összehasonlító lista - Lekérdezés

Abban az esetben, ha valamely eszköz esetén az egyik definíció nem került lefuttatásra, úgy azon eszköz sorában a definíció adatainál egy – jel jelenik meg.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések