Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2021. szeptember – Tárgyi program


Megjelent!

Kulcs-Tárgyi frissítés

2021. szeptember 22.

verziótájékoztató

Mindent kijelöl és Inverz kijelöl opciók a Szűrőablakokban

A Tárgyi eszköz program szeptemberi verziójában a szűrőablakok Csoportok, Hely, Beszerzés, valamint a Jogcím fülein lehetőség van a Mindent kijelöl (Ctrl+T), valamint az Inverz kijelöl (Ctrl+I) funkció használatával elvégezni a kívánt kijelölést.

Mindent kijelöl és Inverz kijelöl

Csoportos eszközök módosításánál megjelenő hibaüzenet megszüntetése

Csoportos eszközök módosítása során, abban az esetben, ha valamely érték (például: részleg- vagy munkaszám) karakterszáma meghaladt egy bizonyos mennyiséget, úgy az alábbi hibaüzenet érkezett a programban, az eszközök pedig nem voltak megnyithatók.

Hibauzenet

Amennyiben a fenti hibaüzenettel találkozott úgy mindenképpen telepítse a Tárgyi eszköz program legfrissebb verzióját (2021. szeptember), melyben a probléma elhárításra került.

Értékcsökkenési lista működésének módosítása csoportosítás alkalmazása mellett

Amennyiben az értékcsökkenési lista lekérdezésekor alkalmazunk valamilyen elsődleges és/vagy másodlagos csoportosítást, de a megadott csoportosítási feltétel nincs kitöltve minden eszköz esetén, úgy a lekérdezett listán azon eszközök, melyeknél nem került megadásra ez a feltétel, egy (üres) megnevezésű csoport alatt jelennek meg.

A lenti képen látható eszköz esetén nem került megadásra részlegszám az eszköz adatlapján, így a csoportosítás során az (üres) kategória alatt jelenik meg:

Értékcsökkenési lista csoportosítással


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések