Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Új áfa kulcs hozzáadása – Egyszeres könyvelő program


Egyszeres könyvelő programban új áfa kulcsokat kézzel is rögzíthet a Törzsek menü / Egyéb törzsek menüpontjának / Áfa kulcsok menüpontban.

Az új áfa kulcs rögzítéséhez kattintson az Új gombra, majd a megjelenő panelen adja meg az új áfa kulcsot (pl: 27%, 5%), azok betűkódját, valamint az áfa kulcsokhoz tartozó megnevezéseket.

Áfa kulcsainak könyvelés közben felajánlott sorrendjét a ikonokkal módosíthatja.

Ha előrébb szeretne sorolni egy áfa kulcsot, használja a ikont, hátrafelé soroláshoz pedig kattintson a ikonra. A beállítások véglegesítéséhez kattintson a Kilépés gombra.

Az új áfakulcs rögzítéséhez kattintson az Új gombra, majd a megjelenő panelen adja meg az új áfa kulcsot (27%), annak betűkódját, valamint az áfa kulcshoz tartozó megnevezést
1. kép, összesen: 3.

Az új áfakulcs rögzítéséhez kattintson az Új gombra, majd a megjelenő panelen adja meg az új áfa kulcsot (27%), annak betűkódját, valamint az áfa kulcshoz tartozó megnevezést

Figyelem! Az áfa kulcsok sorrendjének módosítása törli a korábban beállított nyomtatási sémákat az áfalistákból, az áfa kulcsok sorrendjének módosítása után a nyomtatási sémákat frissíteni szükséges.

egyeb_beall

Ha könyvelés közben azt tapasztalja, hogy sok felesleges áfa kulcs jelenik meg a könyvelő panelen, a használaton kívüli áfa kulcsokat rejtetté teheti, ha a Törzsek menü / Egyéb törzsek menüpontjának / Áfa kulcsok fülén duplán kattint a szükségtelen áfa kulcsokra és bepipálja „Rejtett” opciót. A beállítás véglegesítéséhez kattintson az OK gombra. A rejtett áfa kulcsok nem jelennek meg könyvelés közben.

egyeb_beall_modos

Olyan esetben, ha fordított áfát szeretne könyvelni, a hozzá tartozó áfa kulcsot fordítottként szükséges megjelölni. A beállításhoz válassza a Törzsek menü / Egyéb törzsek menüpontját, ahol az Áfa kulcsok fülön, dupla kattintás után pipálhatja be a „Fordított” opciót. A beállítás véglegesítéséhez kattintson az OK gombra.

egyeb_beall2


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések