PLUSZ programfunkció,Könyvelőcsomag LIGHT, Mini Integrált Rendszer
Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Új cég rögzítése – Házipénztár program


Olyan esetben, ha Ön most kezdi a Kulcs-Soft szoftver használatát vagy ha ügyfélkörének bővülése miatt szeretne új céget rögzíteni a programban, a Karbantartás menü / Cégek menüpontját használhatja erre a célra. Ez a menüpont csak Rendszergazda-bejelentkezéssel érhető el, tehát olyan esetben, ha azt tapasztalja, hogy nincs Cégek menüpont a Karbantartás menüben, javasoljuk, hogy lépjen ki a szoftverből, majd kérje meg a Rendszergazdát, hogy lépjen be a szoftverbe, a teljes jogosultságot tartalmazó felhasználónév, jelszó megadásával.

Új cég rögzítése törzsadatok átvételével »
Új cég rögzítése törzsadatok átvétele nélkül »
Tévesen (törzsadatok nélkül) felvitt cég újrarögzítése törzsadatok átvételével »

A Karbantartás menü / Cégek menüpontjának kiválasztása után adhatja meg az új cég nevét, a vásárolt licence-hez tartozó termékszámot, valamint a nyitni kívánt évet. Olyan esetben, ha egy másik cég korábbi házipénztárából szeretné átvenni a törzsadatokat, pipálja be a „Törzsadatok átvétele” opciót. Az OK gombra történő kattintás után a program létrehozza az új céget. Ezt követően a Karbantartás menü / Cégváltás menüpont kiválasztása után megjelenő panelen kapcsolgathat a különböző cégek között, a panel bal alsó sarkában pedig a szükséges évet választhatja ki.

ujceg1

Olyan esetben, ha új cégének rögzítésekor nem vesz át törzsadatokat korábban rögzített másik cégének adatai közül, akkor a program az alapértelmezett törzsadatokkal nyitja meg az új évet.

ujceg2

Abban az esetben, ha az új céget már rögzítette a rendszerben, azonban a törzsadatok átvétele véletlenül nem történt meg (és az új cégben még nincsenek éles adatok), javasoljuk, hogy törölje az újként rögzített céget, majd kísérelje meg újra a felvitelt.

Adott cég törlése a cégben rögzített összes információ törlésével jár együtt, ezért a művelet csak megfelelő körültekintéssel végezhető. A felelőtlenül törölt cégek/évek miatti adatveszteségekért, károkért a Kulcs-Soft Nyrt. nem tud felelősséget vállalni.

A művelet végrehajtása előtt készítsen adatmentést. A Karbantartás menü / Cégváltás menüpontban válasszon ki egy olyan céget, amelyet nem szeretne törölni. Zárja be a programot, majd indítsa újra. Válassza a Karbantartás menü / Cégek menüpontját. Kattintson a törölni kívánt cégre, majd nyomja meg a Töröl gombot. A programban új céget a Karbantartás menü / Cégek menüpontjában vihet fel. Kattintson az Új gombra, alatta pedig ne felejtse el bepipálni a „Törzsadatok átvétele” opciót. Az OK gombra történő kattintás után a program létrehozza az új céget. Ezt követően a Karbantartás menü / Cégváltás menüpont kiválasztása után megjelenő panelen kapcsolgathat a különböző cégek között, a panel bal alsó sarkában pedig a szükséges évet választhatja ki.

Információ Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések