Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2015. február – Könyvelő program


Megjelent!

Kulcs-Könyvelés frissítés

2015. február 02.

1565-ös nyomtatvány kitöltése

A Kulcs-Könyvelés 2015. februári verziója már a NAV által kötelezően előírt 1565-ös nyomtatvány kezelését is tartalmazza.

Kérjük állítsa be a 2015-ös évében a Beállítások/Alapbeállítások menüpontban a Cégfüggő beállítások/Áfa fülön, hogy a 1565-ös nyomtatványt szeretné használni és azt is, hogy milyen gyakorisággal. Amennyiben használ áfa gyűjtőket, akkor azokat beparaméterezheti az új nyomtatványnak megfelelően a Beállítások/Törzskarbantartások/Áfa gyűjtők menüpontban, majd rendelje hozzá áfa-kulcsaihoz. A nyomtatvány exportálását a már megszokott módon végezheti el.

1565 beállítás

15A60-as nyomtatvány kitöltése

Az áfa bevalláshoz hasonlóan a 15A60-as bevallás is bekerült a Kulcs-Könyvelés programunkba. A korábbi évekhez hasonlóan most is az Adatszolgáltatás/Feladás az ÁNYK programnak/15A60-as nyomtatvány menüpontból érheti el a bevallás elkészítését.

Összesítő jelentés értékhatár változása

Az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 31/B. §-ának változásából kifolyólag, a Tételes belföldi áfa összesítő jelentésen 2015-től már 1 millió Ft-os áfa értékhatárt vizsgálunk a számlák megjelenítésében. Az összesítő jelentésről bővebben itt olvashat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések