Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató, 2014. július – Könyvelő program


Megjelent!

Kulcs-Könyvelés frissítés

2014. július 16.


Új verziónknak köszönhetően a Bankszámlakivonat importer modulba olyan új funkciók kerültek, melyek még időtakarékosabbá, egyszerűbbé teszik bankszámlakivonatának könyvelését.

Amennyiben szeretné munkáját megkönnyíteni, de még nem rendelkezik ilyen Kulcs-Könyvelés modullal vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az alábbi elérhetőségeken:

Hoskó Róbert
Értékesítési menedzser
Tel: +36 1 336 5306
E-mail: hosko.robert@kulcs-soft.hu

A modul használatáról bővebb leírást itt olvashat.

Új funkciók:

Bankszámlaszám mentése a kiválasztott ügyfélhez

A banki kivonatunkon szereplő ügyfelek és a Kulcs-Könyvelésben lévő ügyféltörzs egyeztetése az importerben elsődlegesen a bankszámlaszám, másodlagosan pedig az ügyfélnév alapján történik. Ha nincs a könyvelésünk ügyféltörzsébe rögzítve a partnereink bankszámlaszáma és karakterre pontosan nem egyezik a megnevezése, akkor kézzel kell kiválasztanunk a tranzakcióhoz tartozó ügyfelet. Amennyiben bepipálja a Bankszámlaszám mentése a kiválasztott ügyfélhez opciót, akkor a kivonatunkon szereplő bankszámlaszámok automatikusan elmentésre kerülnek a kiválasztott ügyfélhez, így egy újabb beolvasáskor már nem lesz szükség a kiválasztásra, hanem automatikusan kitölti az ügyfél oszlopot a program.

Főkönyvi szám hozzárendelése bankszámlaszámhoz, közleményhez

Olyan tranzakciókhoz, ami bizonyos időközönként ismétlődik, lehetőség van főkönyvi számot rendelni.
Bankszámlák és főkönyvi számok összerendelése példa: Dolgozónk bankszámlaszámát rögzítjük, hozzárendeljük a 471-es főkönyvi számot, ezt követően a program ehhez a bankszámlaszámhoz mindig ki fogja tölteni a 471-es főkönyvi számot.
Közlemények és főkönyvi számok összerendelése: „Banki jutalék” közleményt rögzítjük, hozzárendeljük a 539-es főkönyvi számot, ezt követően a program automatikusan kitölti a 539-es főkönyvi számot, amennyiben a közlemény mezőben a „Banki jutalék” szöveg szerepel.

Több számla hozzápontozása egy sorhoz

Amennyiben egy terhelés, vagy jóváírás tranzakcióhoz több számla kiegyenlítése tartozik, akkor a Bizonylatszám mező végén látható …-ra kattintva megjelennek a kintlévőséges bizonylataink, innen kiválaszthatjuk a kipontozni kívánt számláinkat.

Részlegszám, Munkaszám kezelése

Abban az esetben ha a Beállítások/Alapbeállítások/Egyéb fülön be van kapcsolva a Részleg-, Munkaszám kezelés, akkor a Bankszámlakivonat importerben a fejnél és a tételeknél is megjelenik ezek kiválasztásának lehetősége.

 

Mintakép:

Bankszámlakivonat importer


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések