Küldje el ezt a cikket! Küldje el ezt a cikket!
Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása

Verziótájékoztató 2013. szeptember – Házipénztár program


Megjelent!

Kulcs-Házi új verzió

2013. szeptember 27.

Duplex nyomtatás beállítása

Az új verzióban lehetővé vált a papírtakarékos kétoldalas nyomtatás beállítása.
Amennyiben duplex nyomtatásra alkalmas nyomtatóval rendelkezünk és ki is szeretnénk használni ezt a lehetőséget, akkor nyomtatás előtt ezt be kell állítanunk a Nyomtató beállítások ablakban.
A Duplex feliratnál három variációból választhatunk:

  • Nincs: Egyoldalas nyomtatás
  • Kétoldalas (Átfordítás a hosszabb él mentén)
  • Kétoldalas (Átfordítás a rövidebb él mentén)

Excel export beállításának lehetősége

A 2013. szeptemberi verzióval lehetőség nyílik arra, hogy Excel exportnál nem csak a gépünkre telepített Excel programnak megfelelő formátumban tudjunk listát létrehozni, hanem a Karbantartás/Beállítások menüpontban a Pénztár adatai fülön megadhatjuk azt is, hogy Excel 97-2003 (.xls) típusú legyen az általunk lekért Excel lista. Ha ennek megfelelően állítjuk be Kulcs-Házi programunkat, akkor olyan számítógépen is megnyithatóvá válik a létrehozott Excel fájlunk, melyen „régebbi” (97-2003) típusú Excel program van telepítve.

Részleg-, és Munkaszám mezőhosszának bővítése

Az új verzió telepítését követően a Részleg-, és a Munkaszámok megnevezését már akár 80 karakterben is megadhatjuk, ezzel igazodva a Kulcs-Könyvelés programunkban is megnövekedett hosszhoz, valamint a segítve ezzel az adatátadás folyamatában levő adategyeztetést.

Pénztárak mezőhosszának bővítése

Az eddigi 30 karakter helyett már 80 karakter hosszan adhatjuk meg pénztáraink nevét.

Áfa analitika Excel formátumban

Ügyfeleink kérésének eleget téve az áfa analitikánk már nem csak képernyőre, hanem Excel-formátumban is lekérhetővé válik.

Áfa-kulcs törzs bővítés

Ügyfeleink igénye szerint új áfa-kulcs került beépítésre a Kulcs-Házi programunkba, mégpedig a „Le nem vonható” áfa. Ennek köszönhetően a nem visszaigényelhető áfánk típusát is megkülönböztethetjük a sima 0%-os áfától, ezzel megkönnyítve az adatátadást a könyvelő programok felé.

Információ Ez a bejegyzés programunk LIGHT és PLUSZ verziójával rendelkező Ügyfeleink számára is tartalmaz hasznos információkat.


Hasznos volt az információ?
info

Miért nem volt hasznos az információ? Kérjük, írja le pár mondatban észrevételét!
Hasznos volt az információ?
info


Kapcsolódó bejegyzések